20.9 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Οι πωλήσεις του Apple TV συνέχισαν την πτωτική τους πορεία και στις γιορτές

    apple-tv-4th-generation-copy

    Θυμάστε πόσο ενθουσιασμένοι ήμασταν με το Apple TV και πόσο πολύ πιστεύαμε πως είχε όλη την δυναμική να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση;

    Όπως όλα δείχνουν όλα και περισσότεροι καταναλωτές μοιράζονται πλέον κάτι από τον παραπάνω ενθουσιασμό. Νέα δεδομένα από την eMarketer δείχνουν ότι η Apple βρίσκεται στην τελευταία θέση της αγοράς σε αυτή την κατηγορία πίσω από τα Google Chromecast και Roku με το μερίδιο της να συρρικνώνεται όλο και περισσότερο.

    Σύμφωνα λοιπόν πάντα με αυτή την μελέτη 11.9% των καταναλωτών χρησιμοποιούν το Apple TV ενώ πίσω το Σεπτέμβριο αυτό το ποσοστό ήταν 12.5%, 12.6% το 2015 και 13.5% το 2014.

    Το Apple TV, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν κατέφερε να είναι η gaming πλατφόρμα που πολλοί από εμάς περιμέναμε και επίσης η Apple δεν μπόρεσε να φέρει ένα συνδρομητικό δικό της πακέτο σε αυτή.
    Η εταιρεία συνεχίζει να κάνει βήματα στήριξης βέβαια και έτσι πρόσφατα αύξησε το μέγεθος των εφαρμογών του Apple TV από τα 200 ΜΒ στα 4 GB τονίζοντας πως έτσι οι προγραμματιστές θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στο να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον χρήστη.
    Βέβαια και αντικειμενικά το Apple TV δείχνει να του λείπει αυτό το κάτι που μπορεί να είναι κάποιο νέο χαρακτηριστικό ή λειτουργία που θα δημιουργήσει ενθουσιασμό στους καταναλωτές και θα δώσει νέα πνοή για την συσκευή στην αγορά.
    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles