23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Οι προμηθευτές της Apple τονίζουν πως δεν έχουν κάποιο σημάδι για καθυστέρηση του iPhone 12 στην αγορά αυτή την στιγμή τουλάχιστον…

    Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο δημοσίευμα μια αναφορά του Nikkei έκανε λόγο πως η Apple σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καθυστερήσει την κυκλοφορία των νέων iPhone 12 στην αγορά και να την πάει για μετά τον Σεπτέμβριο. Κάποιοι προμηθευτές της Apple όμως τονίζουν σήμερα πως δεν έχουν κάποιο τέτοιο σημάδι καθυστέρησης.

    Σύμφωνα με αναφορά του Digitimes.

    “Υπήρχε έντονη φημολογία πως η Apple θα καθυστερήσει την διάθεση των επόμενων γενιάς iPhone στην αγορά εξαιτίας της πανδημίας αλλά την ίδια στιγμή οι προμηθευτές των PCB εξαρτημάτων τονίζουν πως δεν έχουν λάβει κάποια τέτοια ειδοποίηση από την εταιρεία”

    Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως αυτά τα δημοσιεύματα δεν αναιρούν απαραίτητα το ένα το άλλο. Το Nikkei είχε αναφέρει πως η Apple σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο και όχι πως είχε πάρει κάποια τελική απόφαση.

    Φυσικά η Apple δεν πρόκειται να ενημερώσει τους προμηθευτές της μέχρι να γίνει κάτι οριστικό και να έχει καταλήξει σε μια μια τελική απόφαση για το λανσάρισμα των νέων iPhones.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles