Οι Κινέζικοι πάροχοι “χτύπησαν” 1 εκατ. iPhones 6 σε μόλις έξι ώρες!

0
1270

10734-3085-141010-China_AS-l

 

Την Παρασκευή το πρωί τα iPhone 6 και iPhone 6 plus έγιναν διαθέσιμα για προ-παραγγελία στην Κίνα και η πρώτη αναφορά που έχουμε, είναι ότι μέσα σε μόλις έξι ώρες οι 3 μεγαλύτεροι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας δέχτηκαν συνολικά 1 εκατομμύριο παραγγελίες! Τα νούμερα είναι συνδυαστικά των China Mobile, China Unicom και China Telecom. Ασαφές παραμένει ακόμα αν αυτές οι παραγγελίες περιλαμβάνουν και αυτές που έγιναν από το online κατάστημα της Apple.

Μαζί με τους 3 μεγάλους παίκτες, ακόμη 6.700 εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι θα συμμετέχουν στην πώληση των 2 νέων συσκευών που θα είναι διαθέσιμα στην Κίνα στις 17 Οκτώβρη.

Τις τελευταίες μέρες πολλοί Κινέζοι χονδρέμποροι κάνουν κρατήσεις σε εκατομμύρια τεμάχια και σύμφωνα με το Fortune που αναφέρει το JingDong γύρω στα 9 εκατομμύρια κρατήσεις έχουν γίνει μέχρι σήμερα με το ποσοστό να είναι περίπου 50-50 όσον αφορά τα μοντέλα.

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτή η χρονιά θα κλείσει με τις θεαματικότερες πωλήσεις όλων των εποχών για την Apple καθώς μέχρι το τέλος του 2014, 115 χώρες θα πωλούν τα νέα της μοντέλα.

 

σχολιασμός στο φόρουμ