16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέο tear down του Apple TV από την ομάδα του iFixit

    apple-tv-teardown-ifixit

    To νέο Apple TV, έγινε διαθέσιμο στην ομάδα του iFixit, όπου είχαν την δυνατότητα να κάνουν ένα tear down και να δουν τα χαρακτηριστικά τα οποία κρύβονται μέσα στο “μαύρο κουτί”. Δεν είναι συνηθισμένο να δείχνουμε τόσο εκτίμηση στα ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία φέρουν οι συσκευές, ωστόσο το νέο Apple TV φέρει αρκετά νέα συστήματα, τα οποία κρύβονται μέσα στο κουτί του Apple TV με το νέο design. Η ομάδα του iFixit, όχι μόνο προέβει σε tear down του Apple TV, αλλά και του remote control, καθώς το νέο remote control φέρει αρκετές νέες τεχνολογίες στο νέας γενιάς Apple TV.

    To σύστημα ψύξης του Apple TV είναι εκείνο το οποίο καταλαμβάνει τον μεγαλύτερο χώρο μέσα στο κουτί του Apple TV, το οποίο και έχει ένα αυτόνομο τροφοδοτικό μέσα σε αυτό. Όσο για το remote control, ένα καλώδιο συνδέει το πάνω μέρος του remote control με το κάτω μέρος και εκτός από αυτό υπάρχουν αρκετά νέα microchip και μία Lighting port όπου συνδέεται ένα καλώδιο τύπου ZIF. Εαν θέλετε να δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες το tear down το Apple TV από την ομάδα του iFixit, μεταβείτε στο link εδώ.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles