Νέο πρόβλημα σύνδεσης με το iTunes και το App Store

9574-1357-140612-iTunes_Error-l

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως οι υπηρεσίες iTunes και το App Store αντιμετωπίζουν κάποια τεχνικά προβλήματα με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται οι χρήστες να συνδεθούν ή να κατεβάσουν οποιαδήποτε εφαρμογή.

Αν και αρκετοί χρήστες μας αναφέρουν πως το πρόβλημα το έχουν ξεπεράσει, υπάρχουν ακόμα περισσότεροι οι οποίοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης και προβλήματα πρόσβασης στον λογαριασμό τους στο iTunes και στο App Store. Από την άλλη υπάρχουν και χρήστες που αναφέρουν πως έχουν προβλήματα με το κατέβασμα εφαρμογών, μουσικής και άλλων πληροφοριών από το store. Προβλήματα σύνδεσης παρουσιάστηκαν όχι μόνο στο iOS και στο Mac, αλλά ακόμα και στο iTunes για Windows.

Από την μεριά της η Apple δεν έκανε (ακόμη) καμία αναφορά για τα τεχνικά προβλήματα, ενώ αντίστοιχα η σελίδα που δείχνει το system status δεν έχει ενημερωθεί. Το μόνο πρόβλημα που αναφέρει για την σημερινή ημέρα είναι πως αρκετοί χρήστες δεν μπορούσαν να εισάγουν κάποια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στον λογαριασμό τους, με αποτέλεσμα να πρέπει να χρησιμοποιήσουν το τηλεφωνικό κέντρο της Apple για να επιλύσουν το πρόβλημα τους.

Τέλος, να αναφέρουμε πως μέσα στον Μάρτιο υπήρχε άλλη μια φορά παρόμοιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να μείνουν ‘κάτω’ οι υπηρεσίες της Apple για περίπου 11 ώρες, λόγω κάποιου προβλήματος στους DNS servers.

Σχολιασμός στο φόρουμ