22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νέο βιβλίο για την Apple φτάνει στην 2η θέση των bestseller στην Γερμανία μετά την προσπάθεια της εταιρείας να απαγορεύσει την κυκλοφορία του

    Ένα νέο βιβλίο για την Apple του οποίου συγγραφέας είναι ο Tom Sadowski με την ονομασία App Store Confidential σαρώνει στην Γερμανία από άποψη πωλήσεων. Ο Sadowski ήταν App Store διαχειριστής στην Apple.

    Παρά το γεγονός πως η Apple υποστήριξε πως το βιβλίο αποκαλύπτει μυστικά της εταιρείας οι reviewers του υποστηρίζουν πως το υλικό του δεν κάνει κάτι τέτοιο.

    Αυτή την στιγμή το βιβλίο είναι στην θέση 2 στην λίστα της Amazon με τα best seller στην Γερμανία και όλοι μιλούν για αυτό.

    Σίγουρα όχι άσχημα για ένα βιβλίο που αν δεν είχε διαδοθεί πως η Apple προσπάθησε να το σταματήσει θα κατέληγε ως ανάγνωσμα μερικών Γερμανών προγραμματιστών και μόνο…

    Από πλευρά της η Apple είχε αναφέρει πως ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το App Store περιλαμβάνει εταιρικά μυστικά. Βέβαια το ίδιο υλικό του βιβλίου πέρα από οδηγίες για το πως οι προγραμματιστές μπορούν έχουν επιτυχημένες εφαρμογές στο App Store έχει ελάχιστες πληροφορίες για το πως η Apple το λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια.

    Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου ξεκινάει με σοφά λόγια του Steve Jobs ενώ το περιεχόμενο τους δεν αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό. Για παράδειγμα εκεί που γίνεται αναφορά για την επίσκεψη του Tim Cook στο Βερολινό πίσω το 2017 σε μια startup δεν περιγράφονται πληροφορίες για το τι ειπώθηκε σε αυτή την συνάντηση.

    Sadowski’s lawyer, Ralph Oliver Graef, accused Apple of cowardice in not (yet) taking the case to court.

    O δικηγόρος του Sadowski αναφέρει:

    “Φαίνεται πως η Apple υπερέβαλε με την τακτική της μιας και δημιούργησε μια πίεση και έκανε απειλές αλλά δεν έχει το θάρρος σε καμιά περίπτωση να πάει την υπόθεση της έκδοσης αυτού του βιβλίου στα δικαστήρια”

    Πολλοί βέβαια υποστηρίζουν πως ο Sadowski και ο δικηγόρος του θέλουν απλά τα 15 λεπτά δημοσιότητας αναφέροντας όλα αυτά και όχι κάτι παραπάνω.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles