20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Μη προσπαθήσετε να λυγίσετε το νέο iPad Pro | Βίντεο

    Όταν η Apple παρουσίασε τα 2018 iPad Pro με τον νέο σχεδιασμό αυτόματα είχαμε και ακόμη ένα νέο hardware δράμα. Μερικοί χρήστες παρατήρησαν πως τα iPad τους είχαν μια μικρή κλίση βγάζοντας τα από την συσκευασία και έτσι ένα νέο #BendGate γεννήθηκε. Το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις κάνοντας την Apple να εκδώσει ένα συνοδευτικό κείμενο για αυτά τα iPad τονίζοντας πως μια ελαφριά κλίση ήταν μέσα στα επιτρεπόμενα λειτουργικά πλαίσια των συσκευών.

    Επίσης είχε παρατηρηθεί πως εξαιτίας του νέου σχεδιασμού τους τα νέα αυτά iPad μπορούσαν να λυγίσουν στην μέση με μικρή πίεση. Κάποιοι χρήστες ανέφεραν πως τα iPad αυτά λύγισαν ενώ απλά βρισκόντουσαν μέσα στην τσάντα μεταφοράς τους….

    Πλέον με το νέο iPad Pro το οποίο έχει το ίδιο λεπτό σασί από αλουμίνιο και τον ίδιο σχεδιασμό με τα 2018 μοντέλα το ερώτημα ήταν αν η Apple έκανε κάτι για να ενισχύσει εσωτερικά την δομή τους αυτή.

    Σε τεστ που έκανε ο γνωστός YouTuber EverythingApplePro, το 2020 iPad Pro του φαίνεται να λυγίζει το ίδιο εύκολο με το αντίστοιχο μοντέλο του 2018. Με μικρή πίεση στην μέση από το σασί της συσκευή το tablet λυγίζει με ευκολία και η οθόνη σπάει.

    Έτσι λοιπόν όπως και στην περίπτωση των 2018 iPad Pro μοντέλων θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί όταν το τοποθετείτε στην τσάντα σας μαζί με άλλα αντικείμενα και να μην ασκείτε ιδιαίτερα μεγάλη πίεση χωρίς λόγο στο σασί του.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles