Με το multidelete tweak μπορείτε να διαγράψετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα

0
259

MultiDelete-1024x987

Το MultiDelete είναι ένα νέο jailbreak tweak που σας επιτρέπει να σβήνετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Αντί να πρέπει να επιβεβαιώσετε την διαγραφή καθεμιάς εφαρμογής, με το multidelete μπορείτε να επιλέξετε όσες εφαρμογές θέλετε να απεγκαταστήσετε.

Αφού εγκαταστήσετε το multidelete, θα πάτε στις ρυθμίσεις και θα δείτε ένα νέο πίνακα προτιμήσεων. Εκεί μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την λειτουργία του με τον γνωστό διακόπτη. Κάθε φορά που κλείνετε ή ανοίγετε τον διακόπτη θα πρέπει να κάνετε ένα respring στην συσκευή σας, κάτι το οποίο μπορείτε να το πραγματοποιήσετε μέσα από το μενού επιλογών της εφαρμογής.

Όσον αφορά την καθαυτή λειτουργία του, πατήστε πάνω σε ένα εικονίδιο ώστε μπει το τηλέφωνό σας σε κατάσταση διαγραφής όπως θα κάνατε κανονικά και αντί να πατήσετε το ‘x’ κουμπί πάνω αριστερά για να διαγράψετε μια εφαρμογή πατήστε στο κέντρο του εικονιδίου για να την μαρκάρετε. Μπορείτε να το κάνετε για όσες εφαρμογές θέλετε. Αφού επιλέξετε όσες εφαρμογές θέλετε να διαγράψετε, πατήστε στο ‘x’ οποιασδήποτε εφαρμογής και θα ερωτηθείτε για επιβεβαίωση διαγραφής των εφαρμογών. Μόλις απαντήσετε καταφατικά όλες οι εφαρμογές θα διαγραφούν .

Το MultiDelete είναι μια φοβερή εφαρμογή για αυτά που προσφέρει. Μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στο BigBoss repo.

σχολιασμός στο φόρουμ