21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Κυκλοφορία του JailBreak Tool για iOS 8.3, 8.2 και 8.1.3

    Screen Shot 2015-06-23 at 13.01.08

    Μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε και επίσημα το JailBreak Tool για τις εκδόσεις iOS 8.3, 8.2 και 8.1.3 από την ομάδα TaiG, η οποία ήταν εκείνει που έδωσε στην κυκλοφορία το τελευταίο JailBreak Tool για την έκδοση 8.2.

    Ακόμη δεν υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες για το συγκεκριμένο εργαλείο και την σταθερότητα του, αλλά σίγουρα θα έχουμε σύντομα κάποιες γνώμες, εφόσον το χρησιμοποιήσουμε στις συσκευές μας. Το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί να το βρει κανείς μέσω της σελίδας της ομάδας TaiG, ενώ προς το παρόν θα το βρει μόνο για έκδοση Windows, προκειμένου να κάνει την εγκατάσταση.

    Σύντομα θα περιμένουμε την έκδοση και για Mac, αναμένοντας κάποια αναβάθμιση στο ήδη υπάρχον εργαλείο, η οποία θα διορθώνει τυχόν σφάλματα που θα εντοπιστούν από τους πρώτους χρήστες που θα το χρησιμοποιήσουν.

    Προς το παρόν, όπως αναφέρει και η ίδια η ομάδα TaiG, κάποια plug-in δεν θα είναι διαθέσιμα προς το παρόν, εφόσον κάνετε JailBreak την συσκευή. Σε μελλοντική -και σύντομη ελπίζουμε- αναβάθμιση, σίγουρα θα διορθωθεί το πρόβλημα, ενώ θα υπάρξει ένα εργαλείο πιο σταθερό για κάθε χρήστη.

    Στην ανακοίνωση της και στην επίσημη σελίδα της, η ομάδα TaiG αναφέρει τα εξής:

    1. Since Cydia Substrate (Mobile Substrate) is not compatible of iOS 8.2,8.3, some plug-ins are not available after the jailbreak. Please wait patiently for its update. For the latest information, please follow @taig_jailbreak on Twitter or install 3K Assistant.

    2. Because of the unique characteristics of jailbreak, please backup your data before jailbreak. Backup Tutorial

    3. Please turn off passcode and Find My iPhone before jailbreaking.

    4. If there is a warning of “Storage Almost Full”, please run Cydia.

    5. If jailbreak failed, turn off WIFI and try again. If failed again, please use TaiG Pro to restore and try to jailbreak again.

    6. TaiG Jailbreak V2.0.0 supports iOS 8.1.3-iOS 8.3 untethered jailbreak. Currently iOS 8.3 is relatively stable. So we strongly recommend you to update your device to iOS 8.3 with TaiG Pro before jailbreak.

    Τέλος, να αναφέρουμε πως καλό είναι για αρχή να κρατήσετε τις συσκευές σας καθαρές από JailBreak μέχρι να δούμε πως θα πάει το συγκεκριμένο εργαλείο. Σίγουρα θα περιμένουμε κάποιο νέο update και πολύ σύντομα μάλιστα, στο οποίο θα διορθώσουν αρκετά από τα προβλήματα του εργαλείου για το JailBreak της 8.3.

     Μπορείτε να κατεβάσετε το JailBreak Tool πατώντας εδώ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles