19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Κείμενο που διέρρευσε κατά λάθος “δείχνει” τα AR γυαλιά της Apple

    630-apples-research-and-development-team-reportedly-working-on-augmented-realit

    Νωρίτερα φέτος είχαμε την αναφορά ότι η Apple είναι σε διαδικασίες δημιουργίας ενός σετ γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας. Σήμερα ένα κείμενο που διέρρευσε κατά λάθος αναγνωρίζει αυτές τις προσπάθειες της Apple για την δημιουργία ενός τέτοιου σετ για πρώτη φορά.

    Το Gizmodo αναφέρει ότι έφτασε στην κατοχή του ένα κείμενο που περιγράφει θέματα ασφαλείας της Apple που κατά λάθος κοινοποιήθηκε σε όλους τους εργαζομένους της Apple και στο οποίο γίνεται αναφορά για μια πρωτότυπη συσκευή που έχει να κάνει με τα μάτια και που δημιούργησε κάποια θέματα στις πρώτες δοκιμές της.

    Η αναφορά αυτή κάνει λόγο για 70 διαφορετικά περιστατικά. Τα περιστατικά αυτά χρονολογούνται μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου και έτσι μας δίνουν ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε ξεκίνησε η Apple να κάνει τα πρώτα τεστ σε αυτά τα γυαλιά.

    Συγκεκριμένα 2 περιστατικά κάνουν λόγο ξεκάθαρα για αυτή την πρωτότυπη συσκευή με χρονολογία τέλος Φεβρουαρίου.

    “Μετά την υπόθεση BT4 η χρήστρια ανέφερε άβολα συναισθήματα σε ότι είχε να κάνει με το μάτι της και ανέφερε πως μπορούσε να δει το laser φλας σε διαφορετικά σημεία των δοκιμών. Ο υπεύθυνος της μελέτης την παρέπεμψε σε οφθαλμίατρο και ασφάλισε το πρωτότυπα για περαιτέρω ανάλυση”

    “Εργαζόμενος ανέφερε πόνο στο μάτι του ενώ δούλευε με το νέο πρωτότυπο και αυτό μπορεί όμως να έχει να κάνει και με την χρήση του. Παρατήρησε ότι η ταινία ασφαλείας στο εξωτερικό είχε κοπεί και θεώρησε πως ίσως κάποιος μη εγκεκριμένος χρήστης να το είχε πειράξει.”

    Το Gizmodo πιστεύει πως η παραπάνω αναφορές οδηγούν στο πρωτότυπο σετ γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας της Apple που αυτή την στιγμή δοκιμάζεται εσωτερικά και που απέχει από την επίσημη παρουσίαση του τουλάχιστον ένα χρόνο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles