Κείμενο που διέρρευσε κατά λάθος “δείχνει” τα AR γυαλιά της Apple

0
126

630-apples-research-and-development-team-reportedly-working-on-augmented-realit

Νωρίτερα φέτος είχαμε την αναφορά ότι η Apple είναι σε διαδικασίες δημιουργίας ενός σετ γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας. Σήμερα ένα κείμενο που διέρρευσε κατά λάθος αναγνωρίζει αυτές τις προσπάθειες της Apple για την δημιουργία ενός τέτοιου σετ για πρώτη φορά.

Το Gizmodo αναφέρει ότι έφτασε στην κατοχή του ένα κείμενο που περιγράφει θέματα ασφαλείας της Apple που κατά λάθος κοινοποιήθηκε σε όλους τους εργαζομένους της Apple και στο οποίο γίνεται αναφορά για μια πρωτότυπη συσκευή που έχει να κάνει με τα μάτια και που δημιούργησε κάποια θέματα στις πρώτες δοκιμές της.

Η αναφορά αυτή κάνει λόγο για 70 διαφορετικά περιστατικά. Τα περιστατικά αυτά χρονολογούνται μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου και έτσι μας δίνουν ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε ξεκίνησε η Apple να κάνει τα πρώτα τεστ σε αυτά τα γυαλιά.

Συγκεκριμένα 2 περιστατικά κάνουν λόγο ξεκάθαρα για αυτή την πρωτότυπη συσκευή με χρονολογία τέλος Φεβρουαρίου.

“Μετά την υπόθεση BT4 η χρήστρια ανέφερε άβολα συναισθήματα σε ότι είχε να κάνει με το μάτι της και ανέφερε πως μπορούσε να δει το laser φλας σε διαφορετικά σημεία των δοκιμών. Ο υπεύθυνος της μελέτης την παρέπεμψε σε οφθαλμίατρο και ασφάλισε το πρωτότυπα για περαιτέρω ανάλυση”

“Εργαζόμενος ανέφερε πόνο στο μάτι του ενώ δούλευε με το νέο πρωτότυπο και αυτό μπορεί όμως να έχει να κάνει και με την χρήση του. Παρατήρησε ότι η ταινία ασφαλείας στο εξωτερικό είχε κοπεί και θεώρησε πως ίσως κάποιος μη εγκεκριμένος χρήστης να το είχε πειράξει.”

Το Gizmodo πιστεύει πως η παραπάνω αναφορές οδηγούν στο πρωτότυπο σετ γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας της Apple που αυτή την στιγμή δοκιμάζεται εσωτερικά και που απέχει από την επίσημη παρουσίαση του τουλάχιστον ένα χρόνο.