Με το event της Apple, να είναι στις 25 Μαρτίου, δύο πιστοποιήσεις που πήρε η εταιρεία για νέα iPads, φουντώνουν και άλλο τις φήμες που θέλουν την Apple να ετοιμάζεται για νέες κυκλοφορίες της συγκεκριμένης σειράς.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες εβδομάδες και που ήδη σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μας, στις 25 Μαρτίου, η Apple ίσως παρουσιάσει, και είναι μεγάλο ίσως αυτό, τα AirPods 2, νέες υπηρεσίες ειδήσεων, παιχνιδιών και βίντεο streaming, ενώ πολύ πιθανή θεωρείται και η παρουσίαση του φημολογούμενου νέου iPad mini 5.

Πρόσφατα λοιπόν δύο νέα προϊόντα πήραν πιστοποίηση από το Bureau of Indian Standards (BIS). Οι αριθμοί των μοντέλων είναι A2124 και A2133.

Τα δύο νούμερα, έρχονται να προστεθούν στην λίστα που έκανε την εμφάνιση της τον περασμένο Ιανουάριο στην Eurasian Economic Commission (EEC). Τα μοντέλα που έχουν πάρει πιστοποίηση EEC, είναι: A2123, A2124, A2126, A2153, A2154, A2133 και A2152. Τα iPads συνηθίζουν να είναι είτε μόνο με Wi-Fi, είτε με Wi-Fi και Cellular, γι’αυτό και πολλοί πιστεύουν ότι η Apple, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρία iPads εκ των οποίων το ένα θα είναι ένα νέο iPad mini.

Στις λίστες αυτές φυσικά δεν υπάρχουν τεχνικά χαρακτηριστικά, παρά μόνο ο χαρακτηρισμός του είδους των συσκευών αυτών με τις κωδικές τους ονομασίες όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα.