Friday, July 26, 2024

Κάποιοι HomePod χρήστες αναφέρουν πως η 14.6 έκδοση τα έκανε μη λειτουργικά

Το original HomePod έχει αποσυρθεί επίσημα από την Apple εδώ και κάποιους μήνες και πλέον κάποιοι χρήστες του αναφέρουν πως το έξυπνο ηχείο τους σταμάτησε να λειτουργεί μετά την τελευταία αναβάθμιση στην 14.6 έκδοση του iOS. Αυτή η είδηση έρχεται μετά από μια αντίστοιχη περίεργη κατάσταση που κάποιοι HomePod χρήστες είχαν και με την HomePod Software 15 beta.

“Έχω 2 HomePods το ένα είναι αγορασμένο πριν 18 μήνες και το άλλο πριν 2 μήνες. Και τα δύο είχαν ζευγοποιηθεί ως στέρεο στην 14.6 έκδοση με το παλαιότερα από τα 2 ξαφνικά να σταματάει να λειτουργεί μετά από αυτή την αναβάθμιση. Η υποστήριξη της Apple δεν με βοήθησε και ουσιαστικά μου είπαν να πάρω καινούργιο!”

Το 9to5Mac είχα αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα πως κάποια έξυπνα ηχεία στην HomePod 15 beta είχαν θέματα υπερθέρμανσης και τώρα οι κάτοχοι HomePods αναφέρουν πως η σταθερή 14.6 έκδοση τα κάνει μη λειτουργικά.

Ένα πιο extreme παράδειγμα είναι η αναφορά ενός χρήστη που έχει 19 HomePods στον σπίτι του με τα 7 από αυτά ξαφνικά να σταμάτησαν να λειτουργούν.

“Έχω συνολικά 19 HomePods στο σπίτι μου. 6 από αυτά είναι σε beta έκδοση και τα υπόλοιπα στην 14.6. Από σήμερα 7 από αυτά έχουν σταματήσει να λειτουργούν. Από αυτά τα 7 που πλέον είναι μη χρηστικά τα 4 είχαν περασμένη την beta έκδοση και τα 3 την 14.6.”

Το κοινό στοιχείο σε όλους τους χρήστες φαίνεται πως είναι η χρήση των HomePod με την Apple TV στην tvOS 14.6. Αν λοιπόν υπάρχει κάποιο bug όταν ζευγοποιούνται δύο ηχεία ή είναι κάτι άλλο αυτό παραμένει άγνωστο αυτή την στιγμή….

Η Apple δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση….

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.