Κάποιες αντικαταστάσεις της Apple σε Apple Watch Series 3 γίνονται πλέον με Apple Watch Series 4

0
843

H Apple φαίνεται πως δεν έχει μεγάλο απόθεμα σε συσκευές αντικατάστασης για τα Apple Watch Series 3 και έτσι έχει ήδη ενημερώσει τα καταστήματα της να προχωρούν σε αντικατάσταση με ένα Apple Watch Series 4 όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε αυτή την αλλαγή σε ένα εσωτερικό κείμενο το οποίο δόθηκε σε όλα τα Apple Store και το τμήμα του service που έχουν καθώς επίσης και σε όλα τα εξουσιοδοτημένα service της.

Η αλλαγή αυτή σημαίνει πως κάποιοι καταναλωτές που θέλουν να διορθώσουν ή να αντικαταστήσουν το Apple Watch Series 3 τους και συγκριμένα το Stainless Steel (GPS + Cellular) μοντέλο θα λάβουν κατά πάσα πιθανότητα ένα Apple Watch Series 4, Stainless Steel (GPS + Cellular) μοντέλο μιας και υπάρχουν όπως όλα δείχνουν ελάχιστα αποθέματα του πρώτου.

Να τονίσουμε πως αυτή η ειδοποίηση της Apple αφορά όλα τα Apple Stores και εξουσιοδοτημένα service της παγκοσμίως. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν αυτή η κατάσταση θα είναι μόνιμη ή ένα προσωρινό μέτρο της εταιρείας μέχρι να αποκτήσει ξανά απόθεμα σε Apple Watch Series 3.