20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Walt Disney Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Frozen 2

    Η Walt Disney Pictures κοινοποίησε σήμερα το πρώτο επίσημο trailer για την animated ταινία Frozen 2 σε σκηνοθεσία των Jennifer Lee και Chris Buck.

    Η πρώτη ταινία πίσω το 2013 είχε κερδίσει και όχι άδικα μικρούς και μεγάλους μέσω της μυθοπλασίας της και του πολύ καλά δουλεμένου σεναρίου της.

    Η Elsa είχαμε δει πως προσπαθούσε να βρει απαντήσεις για το αν είχε γεννηθεί με μαγικές δυνάμεις. Στο ταξίδι αυτής της αναζήτησης είχε στο πλευρό της τους Anna, Kristoff, Olaf και Sven. Στην νέα ταινία η Elsa και οι φίλοι της έχουν ακόμη μια επικίνδυνη πρόκληση μπροστά τους. Η Elsa θα καταβάλει αγώνα ώστε να τιθασεύσει το χάρισμα της και να βοηθήσει τους αγαπημένους φίλους της.

    Τις φωνές στους χαρακτήρες δανείζουν οι Idina Menzel, Kristen Bell (The Good Place), Jonathan Groff και Josh Gad (Murder on the Orient Express), ενώ την μουσική επιμέλεια του soundtrack έχουν αναλάβει οι βραβευμένοι με όσκαρ συνθέτες Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez.

    Το Frozen 2 θα κάνει πρεμιέρα στην μεγάλη οθόνη στις 22 Νοεμβρίου του 2019.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles