19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Vodafone ενεργοποίησε τις τεχνολογίες VoLTE και VoWiFi

    Η Vodafone ενεργοποίησε στο 4G δίκτυό της τις τεχνολογίες VoLTE (Voice over LTE) και VoWiFi (Voice Over WiFi) που φέρνουν ακόμη πιο υψηλή ποιότητα κλήσεων στις υπηρεσίες φωνής, μεγαλύτερες ταχύτητες, αλλά και αδιάλειπτη επικοινωνία, μέσα από τη δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα στο κινητό δίκτυο και το Wi-Fi και την υπηρεσία Giga WiFi Calling.

    O συνδυασμός του VoLTE και της υπηρεσίας Giga WiFi Calling καθιστά εφικτή την αυτόματη μεταφορά μίας κλήσης μεταξύ δικτύων κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής της. Για παράδειγμα, εάν ο χρήστης μετακινηθεί εκτός της εμβέλειας του WiFi, ακόμα και εν μέσω μιας κλήσης, η επικοινωνία θα συνεχιστεί κανονικά με την κλήση να μεταφέρεται στο δίκτυο 4G χωρίς διακοπή. Το ίδιο συμβαίνει και κατά την αντίθετη μετάβαση, δηλαδή από το δίκτυο 4G σε WiFi.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles