18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η tvOS 13 beta 2 φέρνει το Picture-in-Picture βίντεο multitasking στο Apple TV

    Περιέργως η Apple δεν ανέφερε κάτι για αυτό το χαρακτηριστικό στο WWDC Keynote της, και έτσι η σημερινή tvOS 13 beta 2 έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα υποστήριξη Picture-in-Picture αναπαραγωγή βίντεο.

    Ο χρήστης λοιπόν μπορεί να παρακολουθεί περιεχόμενο από την Apple TV εφαρμογή ενώ παράλληλα κάνει άλλες ενέργειες στο λογισμικό. Με παρόμοιο λοιπόν τρόπο που έχουμε στο iPad οι χρήστες του Apple TV μπορούν να αφήσουν ένα βίντεο να παίζει σε ένα thumbnail παράθυρο ενώ παράλληλα κάνουν κάτι άλλο.

    Το Picture-in-Picture παρουσιάστηκε για πρώτη φορά iOS 9 ως ένα multitasking χαρακτηριστικό του iPad. Πλέον όπως όλα δείχνουν αυτό το χαρακτηριστικό έρχεται και στην μεγάλη οθόνη.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles