20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η TAG Heuer σε συνεργασία με την Google και Intel για την δημιουργία ενός smartwatch

    tag-heuer-500x325

    Το Apple Watch μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην αγορά αλλά ήδη έχει ξεκινήσει μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων στην βιομηχανία κατασκευής ρολογιών.

    Ο ελβετικός κατασκευαστής πολυτελών ρολογιών TAG Heuer, ανακοίνωσε σήμερα την συνεργασία του με την Google και την Intel για την δημιουργία ενός smartwatch. Η TAG θα σχεδιάσει την συσκευή, η Intel θα παρέχει τον μικροεπεξεργαστή, και η  Google θα παρέχει το Android Wear λογισμικό.

    Η εταιρεία και όπως αναφέρει το Bloomberg σήμερα τόνισε “πως αυτή η ανακοίνωση είναι η μεγαλύτερη που έχουμε ποτέ στα 40 χρόνια που είμαστε στον χώρο” ενώ πιστεύουν πως η συσκευή θα γίνει το καλύτερο smartwatch της αγοράς.

    Βλέπουμε λοιπόν πως η απόφαση της Apple να μπει στον χώρο των πολυτελών ρολογιών με τις πιο ακριβές εκδόσεις του Apple Watch έχουν θορυβήσει σημαντικά μεγάλα ονόματα του συγκεκριμένου χώρου αναγκάζοντας τους να παρουσιάσουν και αυτοί κάτι ανάλογο.

    Όταν λοιπόν ο Ive της Apple είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη του πως “η Ελβετία θα έχει πρόβλημα” δεν υπερέβαλε.

    Η TAG βέβαια τονίζει πως η μεγαλύτερη διαφορά του δικού τους smartwatch είναι η ίδια η μάρκα μιας και όπως λένε “Το ένα θα ονομάζεται Apple ενώ το νέο θα έχει την ονομασία TAG Heuer”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles