14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Pangu θα κυκλοφορήσει το πρώτο jailbreak για το Apple TV 4 την επόμενη εβδομάδα

    Apple-TV-pwned

    Η ομάδα της Pangu ανακοίνωσε σήμερα στο Twitter της πως θα κυκλοφορήσει ένα jailbreak για το Apple TV 4 που θα έχει εγκατεστημένο το tvOS 9.0 ή 9.0.1 την επόμενη εβδομάδα.

    Παρά το γεγονός πως το εν λόγο jailbreak θα προσφέρει μόνο SSH πρόσβαση και όχι κάποια διεπαφή στον χρήστη μιας και απευθύνεται σε ερευνητές και jailbreak προγραμματιστές πάρα αυτά τα νέα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα.

    Με την έλευση του εργαλείο αρχικά οι χρήστες δεν θα μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα αλλά σίγουρα αυτό θα αποτελέσει ένα μεγάλο έναυσμα για του προγραμματιστές να δημιουργήσουν διάφορα “καλούδια” όπως tweaks, mods και πολλά ακόμη.

    Για την ιστορία την τελευταία φορά που είχαμε ένα jailbreak για το Apple TV ήταν πριν 4 χρόνια και πιο συγκεκριμένα τον Μάιο του 2012.

    Όπως αναφέρει η ομάδα της Pangu το jailbreak θα γίνει διαθέσιμο για Apple TV 4 που τρέχει τις εκδόσεις tvOS 9.0 or 9.0.1. Αυτή την στιγμή η έκδοση που κυκλοφορεί στα Apple TV 4 είναι το tvOS is 9.1.1, και μιας και default η συσκευή αναβαθμίζεται με το νέο λογισμικό το πιο πιθανό είναι πως οι περισσότεροι χρήστες θα έχουν την τελευταία έκδοση.

    Να τονίσουμε πως αν είστε στην νεότερη έκδοση δεν μπορείτε να κάνετε downgrade σε μια παλαιότερη μιας και η Apple έχει σταματήσει να την υπογράφει.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles