Η Netatmo σήμερα παρουσίασε το νέο έξυπνο κουδούνι πόρτας με βίντεο – Smart Video Doorbell που είναι πλήρως συμβατό με την HomeKit πλατφόρμα της Apple και έτσι ξεχωρίζει από τις άλλες λύσεις της αγοράς.

Το εν λόγω αξεσουάρ προσφέρει την δυνατότητα σε κάποιον να δει ποιος χτυπάει την πόρτα του σπιτιού του επιτρέποντας παράλληλα την επικοινωνία ήχου έτσι ώστε να υπάρχει μια αλληλεπίδραση με το άτομο που βρίσκεται στην εξώπορτα.

Το έξυπνο κουδούνι αυτό είναι ανθεκτικό στον καιρό και έρχεται με μια 1080p κάμερα με έναν φακό που καλύπτει εύρος ορατότητας 160 μοιρών. Επίσης υπάρχει νυχτερινή όραση έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να δει ποιος βρίσκεται έξω από την πόρτα του ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.

Ένα πολύ εύχρηστο χαρακτηριστικό είναι πως το Netatmo Smart Video Doorbell έχει μια υποδοχή για microSD κάρτα και έτσι όλες οι καταγραφές γίνονται εκεί.

Ο Fred Potter ιδρυτής και CEO της Netatmo ανέφερε:

“To έξυπνο κουδούνι είναι ο ιδανικός τρόπος για να μην χάσετε κανέναν επισκέπτη ή πακέτο από την πόρτα του σπιτιού σας. Επίσης είναι η καλύτερη απάντηση για την όλο και αυξανόμενη ανάγκη για ασφάλεια στις εισόδους των σπιτιών μας. Έχουμε σχεδιάσει αυτό το προϊόν με τα ίδια υψηλά στάνταρ και των άλλων που διαθέτουμε προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία ενός έξυπνου σπιτιού.”