Όπως αναμενόταν η Disney έδωσε μια πρώτη εικόνα για την επερχόμενη Disney+ συνδρομητική της υπηρεσία. Η εταιρεία παρουσίασε την Disney+ εφαρμογή καθώς και κάποιες πρώτες πληροφορία για αυτή.

Αρχικά η εταιρεία ανέφερε πως οι χρήστες μάλλον θα έχουν μια έκπτωση σε περίπτωση που κάνουν συνδρομή σε έναν συνδυασμό των streaming υπηρεσιών της συμπεριλαμβανομένων των Disney+, ESPN+, και Hulu.

Φυσικά είχαμε μια παρουσίαση της ίδιας της Disney+ εφαρμογής. Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό αυτός είναι βασικός και αρκετά φιλικός σε κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει μια streaming εφαρμογή TV στο παρελθόν. Οι χρήστες θα μπορούν να αλλάζουν εύκολα περιεχόμενο, να έχουν συγκεκριμένη ενότητα με προτάσεις περιεχομένου και πολλά ακόμη.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε smart TVs, smartphones, tablets και υπολογιστής. Roku και PS4 έγιναν και αυτά teased ενώ θα γίνει διαθέσιμη και για τους χρήστες του Apple TV.

Σε ότι αφορά το περιεχόμενο αυτής της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας βίντεο έχουμε ταινίες της Pixar, WandaVision, Falcon και Winter Soldier, Frozen 2 και πολλά ακόμη. Επίσης σίγουρα θα έχουμε περιεχόμενο από Marvel και Stars Wars.

“Βάζουμε μπροστά μια επιθετική στρατηγική. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Disney Μπομπ Αϊγκερ, σύμφωνα με το BBC. Η εταιρεία έχει βάλει ως στόχο να προσελκύσει 60 έως 90 εκατομμύρια συνδρομητές και να εμφανίσει κερδοφορία έως το 2024. Σκοπεύει να επενδύσει τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο δολάρια για χρηματοδοτήσει πρωτότυπες παραγωγές το 2020 και δύο δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2024. Μερικές νέες ταινίες θα προβάλλονται απευθείας στο Disney+, ενώ άλλες θα παίζονται πρώτα στους κινηματογράφους.

Η επιθετική τιμολογιακή πολιτική είναι ενδεικτική των προθέσεων της Disney, καθώς η Disney+ θα έχει μηναία συνδρομή μόνο επτά δολαρίων (φθηνότερη της Netflix που ήδη θεωρείτο χαμηλή) και η ετήσια θα κοστίζει 70 δολάρια. Στόχος της Disney είναι να μην επιβαρύνει ιδιαίτερα τα νοικοκυριά και να τα δελεάσει να αγοράσουν μια νέα συνδρομή streaming, ακόμη και αν ήδη έχουν κάποια στο Netflix ή σε άλλη εταιρεία.

Η Disney+ θα κάνει το ντεμπούτο της στις 12 Νοεμβρίου.