Wednesday, June 3, 2020

Η Beats σήμερα ανακοίνωσε τα ασύρματα Powerbeats Pro με το H1 chip και ‘Hey Siri’ λειτουργία

Ο πρώτος πραγματικός ανταγωνιστής των AirPods σήμερα έγινε διαθέσιμος και ακούει στο όνομα Beats Powerbeats Pro. Η Apple έχει την ιδιοκτησία της Beats από το 2014 που εξηγεί πολλά πίσω από την “μαγεία” των νέων αυτών ακουστικών.

Τι είναι λοιπόν τα Powerbeats Pro; Ουσιαστικά μια πολύ σοβαρή εξέλιξη των ασύρματων αλλά με καλώδιο Powerbetas ακουστικών που ήδη είχαμε στην αγορά. Η Beats περιγράφει τα Powerbeats Pro ως πλήρως ασύρματο σετ ακουστικών που έρχεται με την δική του Lightning θήκη φόρτισης.

Τα Powerbeats Pro επίσης έχουν την συνδεσιμότητα και την εξυπνάδα των AirPods της Apple χάρη στο νέο H1 chip που βρίσκεται στο εσωτερικό τους. Επίσης έρχονται και αυτά με την Hey Siri λειτουργία.

Επιπλέον έχουμε:

  • Χρωματικές επιλογές: black, ivory, navy, και moss
  • Είναι σχεδιασμένα για διαφορετικά σχήματα του αυτιού ενός χρήστη και έρχονται με 4 διαφορετικά tips και έναν παραμετροποιήσιμο earhook
  • Προσφέρουν αντίσταση στον ιδρώτα και στο νερό
  • Έχουν 4 ώρες μεγαλύτερη αυτονομία από τα AirPods χωρίς κάποια φόρτιση

Χωρίς υπερβολές είναι για πολλούς λόγους ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τους οπαδούς των AirPods που αναζητούσαν όμως πάντα κάτι παραπάνω.

Όπως και τα AirPods και τα Powerbeats 3 έτσι και τα νέα Powerbeats Pro αυτόματα κάνουν ζευγοποίηση με τα iPhones και η ζευγοποίηση αυτή συγχρονίζεται μέσω του iCloud και σε άλλες συσκευές του χρήστη όπως iPad, Mac και Apple Watch χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να κάνει κάποια άλλη ενέργεια.

Στο θέμα ευχρηστίας – μεγέθους τα AirPods παραμένουν ο βασιλιάς αλλά η Beats αναφέρει πως τα νέα Powerbeats Pro είναι “23% μικρότερα από τον προκάτοχο τους και 17% πιο ελαφριά.

Completely re-engineered from the inside out, the earphones boast an upgraded linear piston driver that leverages an efficient, pressurized airflow to create a powerful acoustic response in a small package. Enhanced sound quality means incredibly low distortion and great dynamic range across the entire frequency curve.

Τα Powerbeats Pro είναι επίσης τα πρώτα Beats ακουστικά με αναβαθμισμένη τεχνολογία στην ποιότητα κλήσεων.

Powerbeats Pro delivers incredible voice performance for phone calls. A first for Beats, a speech-detecting accelerometer in each earbud and two beam-forming microphones per side target your voice and filter out external sounds such as wind and ambient noise. This means you can answer a quick mid-workout call at the gym with clarity and confidence.

Επιπλέον είναι τα πρώτα Beats που δεν έρχονται με ένα power κουμπί αλλά ενσωματώνουν την αντίστοιχο τρόπο των AirPods.

No power button means no worries. Powerbeats Pro earphones power on when taken out of the case and power off (and charge) when placed inside. Motion accelerometers detect when the earphones are idle and not in use, automatically entering them into sleep mode.

Yπάρχει κάτι αρνητικό λοιπόν σε σύγκριση με τα AirPods; Η απάντηση είναι πως δεν υπάρχει θήκη για αυτά ασύρματης φόρτισης.

Τέλος στον τομέα της τιμολόγησης έχουν μια premium προσέγγιση και θα έρθουν στα $249.95 σε σύγκριση με τα AirPods 2 που είναι στα $199.

Η Beats αναφέρει πως τα Powerbeats Pro θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην Αμερική και σε 20 ακόμη χώρες τον Μάιο ενώ και άλλες χώρες θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι και προς το τέλος του έτους.

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία από μικρό παιδί. Αγαπημένη του συσκευή είναι το Apple Watch του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά.

20% λιγότερα smartphones πουλήθηκαν, παγκοσμίως, το 1ο τρίμηνο του 2020

Ένα από τα πιο μελανά κεφάλαια στην ιστορία της, έγραψε η παγκόσμια αγορά smartphones κατά το 1ο τρίμηνο του 2020. Με τους...

Αναφορά: Η iOS 14 θα υποστηρίζει όλα τα iPhones που ήταν συμβατά με την...

Καθώς όλοι μας περιμένουμε την iOS 14 - την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού - στο WWDC αργότερα αυτό το μήνα, το...

Φωτογραφίες που διέρρευσαν υποτιθέμενα δείχνουν dummy iPhone 12 μοντέλα

Μια νέα αναφορά από το Macotakara σήμερα δίνει μια εικόνα κάποιων dummy συσκευών που υποτιθέμενα αφορούν τα επερχόμενα iPhone 12 μοντέλα. Η...

H Apple επιβεβαιώνει πως η iOS 13.5.1 αναβάθμιση κλείνει το κενό ασφαλείας που χρησιμοποιούνταν...

Η Apple κυκλοφόρησε χθες την iOS 13.5.1 στο ευρύ κοινό με σημαντικές αναβαθμίσεις ασφαλείας όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία. Η Apple...

Η Apple έκανε διαθέσιμες τις iOS 13.5.1 και watchOS 6.2.6 με σημαντικές αναβαθμίσεις ασφαλείας

Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 13.5.1 στο ευρύ κοινό χθες μετά την κυκλοφορία της 13.5 έκδοσης που είχε δοθεί τον περασμένο μήνα....

10.5 ιντσών iPad Pro χρήστες κάνουν έντονα παράπονα για ένα reboot bug στην iOS...

Αρκετοί είναι εκείνοι οι χρήστες πλέον που αναφέρουν και εκφράζουν έντονα παράπονα για ένα reboot bug που επηρεάζει τα 10.5 ιντσών iPad...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!