17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple Watch Unity πρόκληση άνοιξε για τον εορτασμό του Black History μήνα

    Μια νέα Apple Watch Unity πρόκληση μόλις έγινε διαθέσιμη και μας προσκαλεί να συνεχίσουμε να κινούμαστε για τον εορτασμό του Black History μήνα.

    Ο Black History μήνας έχει τις ρίζες του πίσω το 1926 και πριν γίνει επίσημη εορτή το 1976.

    Ο εβδομαδιαίος αυτός εορτασμός καθιερώθηκε το 1976 από πρόεδρο Ford ως ένδειξη αναγνώρισης των επιτευγμάτων των έγχρωμων Αμερικάνων σε κάθε τομέα κατά την διάρκεια της ιστορίας της χώρας. Έκτοτε ο Black History μήνας γιορτάζεται κάθε Φεβρουάριο στην Αμερική.

    Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple έχει δημιουργήσει μια Apple Watch πρόκληση για αυτό τον σκοπό. Φυσικά το budge για αυτό τον σκοπό από την Apple είναι εξίσου ιδιαίτερο και όμορφο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.