14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple TV+ κερδίζει το πρώτο Golden Globe βραβείο: Ο Jason Sudeikis του Ted Lasso κέρδισε στην κατηγορία καλύτερου κωμικού ηθοποιού

    Η Apple TV+ υπηρεσία πρόσθεσε ένα Golden Globe στην λίστα με τις επιτυχίες της. Χθες βράδυ ο Jason Sudeikis κέρδισε το βραβείο για τον ρόλο του στην σειρά Ted Lasso.

    Η σειρά με το που έγινε διαθέσιμη στην Apple TV+ υπηρεσία κέρδισε χωρίς υπερβολή τους πάντες. Ο Sudeikis δέχθηκε την βράβευση του αυτή ψηφιακά από το Λονδίνο όπου αυτή την στιγμή γίνονται τα γυρίσματα για την 2η σεζόν της σειράς. Ο νέος κύκλος επεισοδίων αναμένεται να γίνει διαθέσιμος μέσα στο καλοκαίρι.

    Η Apple έχει ήδη ανανεώσει την σειρά και για 3η σεζόν.

    Η στρατηγική της Apple στην Apple TV+ υπηρεσία με εστίαση στο πρωτότυπο ποιοτικό περιεχόμενο έχει αποφέρει μέχρι στιγμής στην εταιρεία περισσότερες από 200 υποψηφιότητες σε βραβεία και 60 βραβεία μέχρι σήμερα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.