17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple Arcade συνδρομητική υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη στις 19 Σεπτεμβρίου στα $4.99/μήνα

    Η Apple σήμερα έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη Apple Arcade συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών της. Οι τίτλοι του Arcade θα είναι διαθέσιμοι για Apple TV, iPhone, iPad και Mac. Οι τίτλοι αυτοί θα είναι αποκλειστικοί για την συνδρομητική υπηρεσία της Apple και δεν θα είναι επίσης διαθέσιμη από το κανονικό App Store.

    H υπηρεσία θα είναι προσβάσιμη μέσω ενός Arcade tab στο νέο App Store στην iOS 13 έκδοση. Η Apple θα προσθέτει νέους τίτλους παιχνιδιών κάθε εβδομάδα ενώ στο λανσάρισμα της θα έχει περισσότερα παιχνίδια από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία στο παρελθόν.

    Η Apple έκανε demo επί σκηνής τα Frogger in Toy Town από την Konami, Shinsekai: Into the Depths από την Capcom, και Sayonara Wildhearts από την Anna Purina.

    Η Apple Arcade θα κάνει επίσημο λανσάρισμα στις 19 Σεπτεμβρίου με $4.99 το μήνα σε οικογενειακή συνδρομή σε περισσότερες από 150 χώρες.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles