24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple σχεδιάζει ένα “super -bundle” υπηρεσιών με τις δισκογραφικές να αντιδρούν

    Καθώς η Apple συνεχίζει να δίνει έμφαση στον τομέα των υπηρεσιών της, ένα προϊόν που συζητιέται πολύ είναι ένα bundle που θα προσφέρει στους καταναλωτές μουσική, βίντεο, παιχνίδια και ακόμη και νέα. Σύμφωνα με φήμες η Apple συζητάει αυτό το ενδεχόμενο με δισκογραφικές εταιρείες αλλά φαίνεται να αντιμετωπίζει αντιδράσεις από αυτές.

    Όπως αναφέρει το Financial Times, ανώνυμες πηγές κοντά σε αυτές τις συζητήσεις αναφέρουν πως η Apple όντως επιδιώκει κάτι τέτοιο. Όμως πολύ πριν στο τραπέζι τον συζητήσεων γίνει λόγος για το κόστος μιας τέτοιας συνδρομής οι δισκογραφικές εταιρείες εκφράζουν ανησυχίες για την σχέση τους με την Apple.

    Είναι η αλήθεια πως η Apple δημιούργησε μεγάλη αίσθηση με την ανακοίνωση της συνδρομής των μόλις $5 το μήνα για την Apple TV+ streaming υπηρεσία βίντεο που θα γίνει διαθέσιμη στο κοινό τον επόμενο μήνα. Με τις συνδρομές του Spotify αλλά και άλλων εταιρειών να προσπαθούν να γίνουν ανταγωνιστικές τα υψηλόβαθμα στελέχη των δισκογραφικών εταιρειών εκφράζουν τις έντονες ανησυχίες τους για το τι θα σημαίνει για τα περιθώρια κέρδους τους ένα super bundle από την Apple.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles