20 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple προσφέρει μια δοκιμή 3 μηνών για χρήση του Apple Music σε παλαιότερους συνδρομητές

    Η Apple προσφέρει μια δοκιμή 3 μηνών για χρήση του Apple Music. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών μηνών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία χωρίς περιορισμούς, εντελώς δωρεάν.

    Στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία καταβάλοντας την κανονική μηνιαία ή ετήσια συνδρομή σας ή μπορείτε να την ακυρώσετε χωρίς να χρεωθείτε. Αρκετοί άνθρωποι αναφέρουν ότι τα Push Notifications έρχονται στα τηλέφωνά τους για να τους πείσουν να δοκιμάσουν το Apple Music.

    Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν σε κάποιο σημείο είτε συνδρομητές της Apple Music είτε την εγκατέλειψαν πριν την λήξη της δοκιμαστικής περιόδου. Αυτό που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Apple φαίνεται να προσφέρει μια δεύτερη τριμηνιαία δοκιμή σε ανθρώπους που είχαν ήδη επωφεληθεί από αυτό.

    Η Apple Music κατάφερε να κατοχυρώσει μια αξιοπρεπή θέση στην αγορά, αλλά με τον έντονο ανταγωνισμό από το Amazon, το Google και το Spotify, ο κατασκευαστής των iPhone προφανώς κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επαναφέρει τους πρώην χρήστες ή να προσελκύσει νέους και να τους δεσμεύσει με συνδρομή.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles