19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple πούλησε σχεδόν 60 εκατομμύρια AirPods το 2019, κερδίζοντας το 71% της αγοράς ασύρματων ακουστικών παγκοσμίως

    Διαβάσαμε πέρυσι από το Bloomberg πως τα AirPods της Apple αναμενόταν να διπλασιάσουν της πωλήσεις τους σε ετήσια βάση. Σήμερα έχουμε τις πρώτες αναφορές που επιβεβαιώνει αυτή την τρομερή αύξηση με την Apple να φέρεται να έχει πουλήσει σχεδόν 60 εκατομμύρια AirPods και να καταλαμβάνει σχεδόν τα 3/4 της παγκόσμιας αγοράς των ασύρματων ακουστικών για το 2019.

    Μια πρόσφατη αναφορά από την Strategy Analytics υπολογίζει πως η Apple αύξησε τις AirPods πωλήσεις της κατά 100% σε ετήσια βάση το 2019 επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα του Bloomberg πίσω τον Νοέμβριο.

    Ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως τα 60 εκατομμύρια αυτά καταλαμβάνουν περισσότερο από το μισό της παγκόσμιας αγοράς ασύρματων ακουστικών. Η εταιρεία υπολογίζει και προβλέπει πως αυτή η κυριαρχία της Apple στην αγορά αυτά θα συνεχιστεί τουλάχιστον για τα επόμενα 5 χρόνια.

    Η Xiaomi και η Samsung έρχονται στην δεύτερη και τρίτη θέση πίσω από την Apple αλλά με μεγάλη διαφορά.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles