19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple παραμένει η πιο πολύτιμη μπράντα στον κόσμο με ανάπτυξη μάλιστα κατά 9%

    Η Apple ανακηρύχτηκε για ακόμη μια χρονιά η πιο πολύτιμη μπράντα στον κόσμο σύμφωνα με την ετήσια λίστα της Interbrand. Αυτή είναι η 7η συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

    Η βαθμολογία για κάθε εταιρεία περιλαμβάνει το οικονομικό της προφίλ αλλά εστιάζει και σε πολλά άλλα στοιχεία που μπορούν να κάνουν μια μπράντα να έχει αξία πραγματική.

    Η λίστα των top 10 είναι:

    1. Apple
    2. Google
    3. Amazon
    4. Microsoft
    5. Coca-Cola
    6. Samsung
    7. Toyota
    8. Mercedes
    9. McDonalds
    10. Disney

    H Interbrand στο σύστημα βαθμολογία της περιλαμβάνει 10 παραμέτρους οι οποίοι έχουν να κάνουν με τα σημαντικά εκείνα στοιχεία που κάνουν τους καταναλωτές να επιλέξουν τα προϊόντα μιας εταιρείας στην αγορά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

    Η Apple ξεχώρισε φέτος ως μια εταιρεία που οι καταναλωτές της γνωρίζουν τις θέσεις της και τις υποστηρίζουν θερμά ταυτιζόμενες με αυτές.

    Η αξία λοιπόν της μπράντας της Apple υπολογίστηκε στα $234 δις δηλαδή σημείωσε αύξηση 9% σε σύγκριση με πέρυσι.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles