Η Apple λανσάρει μια νέα Apple Music web εφαρμογή σε public beta

0
599

Η Apple Music σήμερα κάνει μια σημαντική και μεγάλη προέκταση μιας και η Apple λανσάρισε μια εντελώς νέα web εφαρμογή για την streaming πλατφόρμα μουσικής της.

Η υπηρεσία γενικά μέχρι και σήμερα προσέφερε μια πολύ βασική web εμπειρία στους χρήστες της αλλά πλέον η Apple την περνάει στο επόμενο επίπεδο. Αν είστε συνδρομητές στην Apple Music υπηρεσία η νέα web διεπαφή θα σας μοιάζει πολύ οικεία.

Μέσα από την web εφαρμογή μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον πυρήνα της υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων της βιβλιοθήκης, της αναζήτησης και πολλά ακόμη. Αν επίσης έχετε ενεργοποιημένη την “Sync Library” ρύθμιση τότε θα μπορείτε να έχετε την μουσική σας βιβλιοθήκη διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές σας.

Επίσης η web αυτή διεπαφή προσφέρει όλες τις γνωστές playlists σας όπως την “For You” και άλλες. Ακόμη υπάρχει και συσχετισμός με την Dark Mode ρύθμιση κάνοντας της να μοιάζει πολύ κοντά στην νέα Musci εφαρμογή που θα συναντήσουμε στο επερχόμενο macOS Catalina.

Όπως αναφέρει το TechCrunch η προέκταση αυτή της Apple Music υπηρεσίας στο web κάνει την συνδρομητική υπηρεσία της Apple πολύ πιο εύκολα προσβάσιμη από ανθρώπους που δεν έχουν εγκατεστημένο το iTunes ή κάποια Apple Music εφαρμογή.

Η νέα Apple Music web έκδοση είναι από σήμερα διαθέσιμη σε public beta. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα την βρουν στο beta.music.apple.com