Η Apple και επίσημα ολοκλήρωσε το νέο λανσάρισμα της εφαρμογής Χάρτες στην Αμερική με την Ευρώπη να ακολουθεί

0
862

Η Apple σήμερα και επίσημα ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε το νέο λανσάρισμα της εφαρμογής της Χάρτες στην Αμερική. Η εταιρεία αναφέρει πως ο νέος σχεδιασμός δίνει στους χρήστες πιο γρήγορη και πιο ακριβής πλοήγηση, βελτιωμένες πληροφορίες, και πολλά ακόμη.

Ο επανσχεδιασμός αυτός είχε ουσιαστικά ολοκληρωθεί τον προηγούμενο μήνα αλλά σήμερα η Apple και επίσημα το επιβεβαίωσε. Ο Eddy Cue ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Έχουμε στόχο να δημιουργήσουμε τους καλύτερη και πιο ιδιωτική εφαρμογή Χαρτών στον πλανήτη που να ανταποκρίνεται στο πως οι άνθρωποι εξερευνούν τον κόσμο σήμερα. Είναι μια προσπάθεια που έχουμε επενδύσει πολύ και έπρεπε να ξαναχτίσουμε την εφαρμογή αυτή από την αρχή σκεπτόμενοι πως αυτή η εφαρμογή μπορεί να βελτιώσει την ζωή των ανθρώπων – από το να δίνει οδηγίες πορείας για την δουλειά ή το σχόλιο μέχρι την οργάνωση των διακοπών του χρήστη – και όλα αυτά απόλυτα ιδιωτικά”

“Η ολοκλήρωση του Χάρτη στην Αμερική με τα νέα χαρακτηριστικά μας έχει ολοκληρωθεί. Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε το ίδιο και για τον υπόλοιπο κόσμο ξεκινώντας από την Ευρώπη αργότερα μέσα στον χρόνο.”