17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple και επίσημα ολοκλήρωσε το νέο λανσάρισμα της εφαρμογής Χάρτες στην Αμερική με την Ευρώπη να ακολουθεί

    Η Apple σήμερα και επίσημα ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε το νέο λανσάρισμα της εφαρμογής της Χάρτες στην Αμερική. Η εταιρεία αναφέρει πως ο νέος σχεδιασμός δίνει στους χρήστες πιο γρήγορη και πιο ακριβής πλοήγηση, βελτιωμένες πληροφορίες, και πολλά ακόμη.

    Ο επανσχεδιασμός αυτός είχε ουσιαστικά ολοκληρωθεί τον προηγούμενο μήνα αλλά σήμερα η Apple και επίσημα το επιβεβαίωσε. Ο Eddy Cue ανέφερε χαρακτηριστικά:

    “Έχουμε στόχο να δημιουργήσουμε τους καλύτερη και πιο ιδιωτική εφαρμογή Χαρτών στον πλανήτη που να ανταποκρίνεται στο πως οι άνθρωποι εξερευνούν τον κόσμο σήμερα. Είναι μια προσπάθεια που έχουμε επενδύσει πολύ και έπρεπε να ξαναχτίσουμε την εφαρμογή αυτή από την αρχή σκεπτόμενοι πως αυτή η εφαρμογή μπορεί να βελτιώσει την ζωή των ανθρώπων – από το να δίνει οδηγίες πορείας για την δουλειά ή το σχόλιο μέχρι την οργάνωση των διακοπών του χρήστη – και όλα αυτά απόλυτα ιδιωτικά”

    “Η ολοκλήρωση του Χάρτη στην Αμερική με τα νέα χαρακτηριστικά μας έχει ολοκληρωθεί. Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε το ίδιο και για τον υπόλοιπο κόσμο ξεκινώντας από την Ευρώπη αργότερα μέσα στον χρόνο.”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles