20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple δημοσιεύει προσωρινή διόρθωση για το Messages πρόβλημα | Οδηγίες

    messagescrashingbug

    Σε ένα συνοδευτικό κείμενο που δημοσίευσε η Apple σήμερα αναγνωρίζει το Messages bug, το οποίο ανακαλύφτηκε πριν δύο μέρες, και δίνει μια προσωρινή λύση.

    Παραλλήλα η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα διορθώσει το εν λόγω θέμα με μια αναβάθμιση λογισμικού που θα γίνει διαθέσιμη σύντομα.

    Το εν λόγω bug που γρήγορα έγινε γνωστό με την ονομασία Unicode of Death ή Effective Power, έχει να κάνει με ένα θέμα που δημιουργείτε στο σύστημα όταν μια σειρά από Unicode decodes χαρακτήρες στέλνονται ως μήνυμα δεσμεύοντας πάρα πολύ μνήμη στην συσκευή κάτι που έχει ως αποτέλεσμα αυτή να κάνει συνεχόμενα reboots.

    “H Apple αναγνωρίζει το πρόβλημα με το iMessages που προέρχεται από μια σειρά συγκεκριμένων unicode χαρακτήρων και θα προσφέρουμε άμεση λύση σε αναβάθμιση του λογισμικού. Μέχρι τότε μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω προσωρινή λύση.” Αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

    Η προσωρινή λύση αυτή, δεν είναι η μόνη μιας και έχουμε και εμείς δημοσιεύσει μια διαφορετική είναι η εξής:

    Βήμα 1: Κρατήστε πατημένο το Home button για να ενεργοποιήσετε την Siri. Μόλις ενεργοποιηθεί ρωτήστε την Siri “read unread messages.”

    Βήμα 2: Η Siri θα προσπαθήσει να διαβάσει το μήνυμα και θα σας ρωτήσει αν θέλετε να απαντήσει. Απαντήστε ναι.

    Βήμα 3: Πείτε οτιδήποτε – δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός αρκεί να στείλετε απάντηση

    Βήμα 4: Μόλις η απάντηση σταλεί θα μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή Messages. Μόλις γίνει αυτό διαγράψτε το νήμα της συνομιλίας αυτής έτσι ώστε να διαγραφεί για πάντα από την συσκευή σας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles