16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Τι ανέφερε ο Jeff Williams της Apple στο Recode Conference

    jeff-williams-code-conference-2015

    O Apple Senior Vice President of Operations, Jeff Williams, κάθισε σήμερα το πρωί με τους γνωστούς δημοσιογράφους Walt Mossberg και Kara Swisher στα πλαίσια του Recode Conference και ως είθισται είχαμε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα.

    Η συζήτηση είχε μεγάλη θεματολόγια συμπεριλαμβανομένου του στοιχήματος της Apple με την κυκλοφορία του Apple Watch.

    Παρακάτω σας έχουμε τα σημαντικότερα που ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της συνέντευξης αυτής.

    Apple Watch και native εφαρμογές

    Ο Williams τόνισε πως το Apple Watch τα πηγαίνει φανταστικά στην αγορά και έχει μια πολύ σπουδαία ορμή παρά το γεγονός πως με αυτό το προϊόν η Apple εισήλθε σε ένα χώρο που ανταγωνιστικά προϊόντα δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά.

    “Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ο αριθμός που προκύπτει αν διαιρέσουμε την ζήτηση του Apple Watch με το διαθέσιμο στοκ μας. Αυτός ο αριθμός που προκύπτει είναι μεγαλύτερος του 1 και αυτό σημαίνει πάρα πολλά” τόνισε χαρακτηριστικά.

    Επίσης τόνισε πως στο επερχόμενο developer Kit η Apple θα επιτρέψει native εφαρμογές στο Apple Watch που θα τρέχουν απ ευθείας από την ίδια την συσκευή – σε αντίθεση με το τωρινό μοντέλο που θέλει τις εφαρμογές του Apple Watch να τρέχουν στο iPhone ως WatchKit extensions.

    Τέλος για αυτό το θέμα είπε πως οι πρώτες τέτοιες εφαρμογές θα κάνουν την εμφάνιση τους προς το τέλος του χρόνου στο Apple Watch ενώ παράλληλα τόνισε την αξία των χαρακτηριστικών υγείας του Apple Watch επισημαίνοντας όμως πως για πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά χρειάζονται ιατρικές επιβεβαιώσεις πριν εφαρμοστούν στο ευρύ κοινό.

    Υγεία

    Ο Williams πέρα από υπεύθυνος της εξέλιξης του Apple Watch είναι επίσης και υπεύθυνος για ότι έχει να κάνει με τα θέματα Υγείας και Φυσικής κατάστασης στην εταιρεία. Αυτός εξάλλου ήταν που παρουσίασε το Research Kit στο Media event της Apple το 2015.

    Στην ερώτηση για το αν το Apple Watch θα αποτελέσει τον δούρειο ίππο στον χώρο της υγείας δίνοντας μια ακτινογραφία της υγείας του χρήστη του ο Williams απάντησε πως δεν θέλει ακόμη να συζητήσει για το που μπορεί να φτάσει το Apple Watch στο μέλλον.

    “Το βλέπουμε από την οπτική πως κάποιος το φοράει και έχουμε την ευκαιρία ή την υποχρέωση να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν μια πιο υγιεινή ζωή” τόνισε χαρακτηριστικά.

    Ποιος είναι ο Jeff Williams

    Για πολλούς είναι ο Tim Cook του Tim Cook και έτσι έχει αποτελέσει το δεξί χέρι του CEO της Apple ακόμη και επί εποχής Steve Jobs. Αυτός και ο Cook ήταν ένα πολύ δυνατό δίδυμο έτσι στην Apple και η συνεργασία τους ήταν και είναι στενή εδώ και πολλά χρόνια στην Apple.

    O  Cook άμεσα έδωσε την θέση του στον Williams όταν ο ίδιος προάχθηκε σε CEO.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles