Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Apple θα δώσει ένα live stream του media event της στις 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 Ελλάδας μέσω του επίσημου καναλιού της στο YouTube.

H Apple προχώρησε σε αυτή την ανακοίνωση επίσημα σήμερα προσκαλώντας τους YouTube χρήστες να τοποθετήσουν μια υπενθύμιση για αυτό έτσι ώστε να λάβουν μια ειδοποίηση όταν ξεκίνησε η παρουσίαση της εταιρείας αυτή την Τρίτη.

Cupertino calling. Join us for an Apple special event live from the Steve Jobs Theater on September 10 at 10 a.m. PDT. Set a reminder and we’ll send an update before the show.

Η Apple μέχρι και σήμερα ανέβαζε τα event της στο κανάλι της στο YouTube λίγες μέρες μετά αφότου γινόντουσαν αλλά ποτέ μέχρι και σήμερα δεν χρησιμοποίησε το YouTube για να κάνει stream ζωντανά ένα event. H ενέργεια αυτή σημαίνει πως θα δώσει πρόσβαση στην παρακολούθηση του από κονσόλες, υπολογιστές, smartphones και άλλες συσκευές χωρίς κανέναν περιορισμό.

Η παρουσίαση της Apple επίσης θα γίνει stream και μέσω της Event εφαρμογής στο Apple TV αλλά και μέσω του Apple’s Events website