14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple έτοιμη να ανακοινώσει νέα προϊόντα την επόμενη εβδομάδα;

    ipad-pro-and-box

    Η Apple αναμένετε να ανακοινώσει νέα προϊόντα αργότερα μέσα σε αυτό τον μήνα και κατά πάσα πιθανότητα μεταξύ της Δευτέρας 20 Μαρτίου και Παρασκευής 24 Μαρτίου σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν σήμερα από έγκυρους αναλυτές της παραγωγικής αλυσίδας της Apple που φυσικά ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι.

    Οι αναλυτές αυτοί επικαλέστηκαν δικές τους πηγές και δικές τους αναφορές.

    Στο σημερινό αυτό δημοσίευμα που πρώτο έφερε στην δημοσιότητα το MacRumors δεν γίνεται λόγος για το τι προϊόντα έχει σκοπό η Apple να κυκλοφορήσει αλλά όλα δείχνουν τρία νέα μοντέλα iPad Pro που θα περιλαμβάνουν ένα νέο 10.5 ιντσών iPad Pro μοντέλο με λεπτότερα πλαίσια.

    Διχογνωμία υπάρχει ως προς την ύπαρξη ενός νέου 7.9 ιντσών iPad Mini μοντέλου μιας και κάποιοι αναλυτές μέσα σε αυτούς οι γνωστοί Ming-Chi Kuo, Blayne Curtis, και το Mac Otakara πιστεύουν στην ύπαρξη του ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

    Τον περασμένο μήνα το Mac Otakara ανέφερε πως η Apple τον Μάρτιο θα κάνει ένα event όπου και θα παρουσιάσει την νέα γραμμή του iPad Pro, ένα μεγαλύτερο σε χωρητικότητα iPhone SE και νέα λουράκια για το Apple Watch. H ίδια αναφορά έκανε και για την είσοδο ενός νέου χρωματισμού για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus και συγκεκριμένα το κόκκινο.

    Η Apple από την πλευρά της δεν έχει δώσει στα media καμία πρόσκληση για ένα τέτοιο event αλλά ακόμη θα πρέπει να περιμένουμε.

    Τα δύο προηγούμενα χρόνια οι προσκλήσεις αυτές για τα event του Μαρτίου δόθηκαν 11-12 μέρες πριν αυτό γίνει.

    Αυτή την στιγμή λοιπόν διακρίνουμε 3 διαφορετικά σενάρια:

    • Η Apple σχεδιάζει ένα event αυτό το μήνα και οι προσκλήσεις θα δοθούν πολύ σύντομα
    • Η Apple σχεδιάζει ένα event την Άνοιξη αλλά όχι για αυτό τον μήνα αλλά με μια πιθανή ημερομηνία στις 4 Απριλίου
    • Η Apple δεν θα κάνει event και απλά θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις στον τύπο για νέες αναβαθμίσεις προϊόντων της

    Μερικές αναφορές κάνουν λόγο πως το 10.5 ιντσών iPad Pro πoυ θα αποτελέσει και το τελείως νέο μοντέλο θα έχει καθυστερήσεις στην παραγωγή του και έτσι ίσως η Apple να μην το παρουσιάσει καθόλου για τώρα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles