17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η “Τοκίο” κάνει tease την 4η σεζόν του La Casa De Papel

    Η 3η σεζόν του La Casa De Papel αν μη τι άλλο είναι το θέμα για συζήτηση των τελευταίο καιρό μιας και η δημοτικότητα της παγκοσμίως αλλά στην χώρα μας είναι πολύ μεγάλη.

    Στις 19 Ιουλίου ο 3ος κύκλος έκανε πρεμιέρα μέσω 8 επεισοδίων στο Netflix και όσοι τον ολοκλήρωσαν ήδη περιμένουν πως και πως την συνέχεια. Εξάλλου το φινάλε, που δεν θα αποκαλύψουμε ποιο είναι, της 3ης σεζόν αφήνει πολλά ερωτηματικά στους θεατές.

    Η Úrsula Corberó μέσα από μια φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram πραγματοποιεί το πρώτο tease και μας λέει να ετοιμαστούμε για την 4η σεζόν!

    “Μα τι ταξίδι ήταν το LCDP3! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Ετοιμαστείτε για την 4η σεζόν…”

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Menudo viaje #LCDP3 🌹 Gracias por tanto amor. Id preparándoos para la cuarta… 🔥

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) στις

    Οι πρώτες αναφορές κάνουν μάλιστα λόγο πως τα γυρίσματα της 4ης σεζόν ήδη έχουν ξεκινήσει και έτσι εύλογα μέσα στους επόμενους μήνες αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση του Netflix για αυτό.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles