Η Σιωπή των Αμνών επιστρέφει, όχι με κινηματογραφικό αλλά με τηλεοπτικό sequel, το “Clarice”, μια σειρά του CBS που θα εξερευνεί την πορεία της Κλαρίς Στάρλινγκ.

Η σειρά θα τοποθετηθεί στην επόμενη χρονιά των γεγονότων της «Σιωπής των Αμνών», ξανά στην Ουάσινγκτον και θα ακολουθήσει την Κλαρίς σε επίλυση serial killer υποθέσεων με την εμπειρία πια της συνεργασίας της με τον Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Alex Kurtzman (Fringe, Sleepy Hollow, Star Trek) και Jenny Lumet (The Mummy). “Μετά από 20 χρόνια ησυχίας, έχουμε το προνόμιο να δώσουμε φωνή σε έναν από τους πιο μακροχρόνιους ήρωες της Αμερικής – την Clarice Starling”, είπαν οι Kurtzman και Lumet. “Η γενναιότητα και περιπλοκότητα της Clarice φώτισαν τον δρόμο, ακόμα και αν η προσωπική της ζωή έμεινε στο σκοτάδι. Αλλά τη δική της ιστορία χρειαζόμαστε σήμερα: τη μάχη της, την αντοχή της, τη νίκη της. Ήρθε η ώρα της”.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ιστορία του Dr. Lecter είχε παρουσιαστεί μέσω του NBC και της σειράς “Hannibal”, στην οποία βλέπαμε τη σχέση του γνωστού δολοφόνου (Mads Mikkelsen) με τον Πράκτορα του FBI, Will Graham (Hugh Dancy). Η εν λόγω σειρά είχε έρθει από τον Bryan Fuller (American Gods), αλλά ο χαρακτήρας της Starling δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, καθώς τα δικαιώματα του χαρακτήρα τα κατείχε το MGM, το οποίο παράγει τη σειρά για το CBS.