19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η προπαραγγελίες του Apple Watch ξεκινάνε στις 10 Απριλίου στις 10:01 π.μ

    Screenshot at Apr 04 04-11-27

    Η Apple μόλις ανανέωσε την ηλεκτρονική της σελίδα και το Online Store, προκειμένου να ενημερώσει πως οι προπαραγγελίες του Apple Watch ξεκινάνε στις 10 Απριλίου από τις 10:01 π.μ (πρωινή).

    Να θυμίσουμε επίσης, πως στις 10 Απριλίου θα έχουν την δυνατότητα οι πελάτες να μεταβούν σε κάποιο Apple Store για ένα preview της συσκευής. Φήμες, ωστόσο, λένε πως o κάθε πελάτης θα έχει στην διάθεση του 15 λεπτά για να ελέγξει το Apple Watch και το πως λειτουργεί, αλλά και να δοκιμάσει τα διαφορετικά μοντέλα του ρολογιού. Βέβαια, το μόνα διαθέσιμα στα περισσότερα Apple Store θα είναι οι εκδόσεις Apple Watch Sport και Apple Watch, με εκείνή του Apple Watch Edition να είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα και ίσως στα καταστήματα των μεγαλύτερων Apple Store ανά τον κόσμο, ενώ οι πελάτες θα πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες κατά την διάρκεια δοκιμής τους. Επίσης, οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να παραγγείλουν την έκδοση που επιθυμούν κατά την διάρκεια του Preview.

    Εφόσον γίνουν οι προπαραγγελίες, το Apple Watch θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου επίσημα στο πρώτο κύμα χωρών που ανακοινώθηκε από την Apple κατά την διάρκεια του Spring Forward Event.

    Τέλος, να αναφέρουμε, πως η Ελλάδα δεν είναι μέσα στο πρώτο κύμα παράδοσης του Apple Watch και σίγουρα δεν μπορούμε ακόμα να γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο στην Ελλάδα. Ελπίζουμε πως δεν θα αργήσει να κάνει την εμφανισή του στα Ελληνικά καταστήματα. Για τους φίλους μας που ζουν στο εξωτερικό, μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες που δώσαμε παραπάνω για να παραγγείλουν το Apple Watch.

    Οι ώρες για τις χώρες κυκλοφορίας είναι οι εξής (σε τοπική ώρα):

    – U.S., Canada: 12:01 a.m. (Pacific Time), 3:01 a.m. (Eastern Time)
    – U.K.: 8:01 a.m.
    – Germany: 9:01 a.m.
    – France: 9:01 a.m.
    – Australia: 5:01 p.m.
    – Hong Kong: 3:01 p.m.
    – China: 3:01 p.m.
    – Japan 3:01 p.m.

    PS: Το screenshot στην αρχή του άρθρου προέρχεται από το Αγγλικό Apple Online Store, για αυτό η ώρα είναι 8:01 a.m.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles