Η ζήτηση για το iPhone SE δεν ισοσταθμίζει την πτώση των πωλήσεων του iPhone 6s;

0
169

iphone-se-6s

Πηγές που έρχονται από την παραγωγική αλυσίδα της Apple και που παρουσιάζει σήμερα το όχι και τόσο έγκυρο DigitTimes κάνουν λόγο πως οι παραγγελίες σε Chip για το δεύτερο τρίμηνο έχουν σημειώσει πτώση και πως η ζήτηση για το iPhone SE δεν είναι τόσο μεγάλη έτσι ώστε να ισοσταθμιστεί η πτώση στην ζήτηση των iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

“Οι παραγγελίες για το iPhone SE δεν είναι ικανές για να ισοσταθμίσουν την πτώση των παραγγελιών για τις iPhone 6S και 6S Plus συσκευές στο 2ο οικονομικό τρίμηνο. Οι εξαγωγές για το SE σε αυτό το 2ο τρίμηνο έχουν στοχοποιήση τις 4 -5 εκατομμύρια συσκευές σύμφωνα με πηγές στην παραγωγική αλυσίδα της Apple”

H Apple όντος έχει τονίσει πως τα κέρδη της αυτό το οικονομικό τρίμηνο μπορεί να δούνε πτώση την πρώτη εδώ και 13 χρόνια με την εταιρεία να πιστεύει πως αυτή θα ανέλθει στο 11%.

Βέβαια εδώ και πολλά χρόνια η Apple επίσης τονίζει πως σε πολλές περιπτώσεις οι πηγές από την παραγωγική της αλυσίδα δίνουν τελείως λάθος προβλέψεις σχετικά με την ζήτηση μιας και η εταιρεία έχει μια τεράστια τέτοια αλυσίδα με προμηθευτές πολλούς και από όλο τον κόσμο.