19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Νέα φωτογραφία του iPhone 7 διέρρευσε αλλά είναι μάλλον ψεύτικη

    iPhone-7-main

    Ακόμη μια μέρα ακόμη μια υποτιθέμενη διαρροή για το iPhone 7. Με το iPhone SE να ξεκινάει στην αγορά και το iPhone 7 να το περιμένουμε τον Σεπτέμβριο έχουμε σίγουρα πολλές διαρροές ακόμη να δούμε κρατώντας πάντα μικρό καλάθι όπως και στην παρακάτω περίπτωση.

    Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω μας έρχεται από το Κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo και δείχνει υποτιθέμενα ένα iPhone 7 σε όλο του το μεγαλείο. Το πάνω και το κάτω μέρος της συσκευής δείχνουν πανομοιότυπα με το iPhone 6S αλλά για πρώτη φορά έχουμε μια οθόνη που δεν έχει πλευρικά bezels – πλαίσια.

    iPhone-7-leaked-edge-to-edge

    Για την εν λόγω οθόνη υπάρχουν πολλές φήμες πως κάποια στιγμή η Apple θα την ενσωματώσει σε κάποιο iPhone μοντέλο της.

    Αν κάποιος δει όμως πιο προσεκτικά την εικόνα θα παρατηρήσει πως κατά πάσα πιθανότητα αυτή έχει επεξεργαστεί από κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας και έτσι δεν πρόκειται για κάποιο αληθινό iPhone 7 μοντέλο – ούτε καν κάποιο πρωτότυπο.

    iPhone-7-leaked-edge-to-edge_fake

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles