14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple σηκώνει πειρατική σημαία για να γιορτάσει τα 40α γενέθλια της

    Ce6xNxhXIAUw02Q

    Αν δεν το γνωρίζατε η Apple σήμερα γίνεται 40 χρονών και για το γιορτάσει η εταιρεία αποφάσισε να “κλείσει το μάτι” στους φίλους της με μια κίνηση από το παρελθόν.

    Η σημαία που υπάρχει σήμερα έξω απο το κεντρικό κτήριο της εταιρείας είναι αναφορά στην“jolly roger” πειρατική σημαία που είχε η ομάδα του Macintosh όταν δημιουργήσε τον υπολογιστή σύμβολο της εταιρείας πίσω στις αρχές του 1980.

    Η πρώτη αυτή πειρατική σημαία είχε δημιουργήθει από την γραφίστρια Susan Kare, η οποία σχεδίασε και τα εικονίδια για τον πρώτο Mac.

    Είναι ωραία να βλέπουμε λοιπόν σήμερα στα γενέθλια της Apple η εταιρεία να φέρνει στο προσκήνιο ξανά κάτι από το παρελθόν της.

    Ο Steve Jobs βέβαια δεν ήθελε η σημερινή Apple να έχει αναφορές στο παρελθόν της. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως μετά την επιστροφή του το 1997 έδωσε όλο το ιστορικό αρχείο της εταιρείας.

    Όπως και να έχει θεωρούμε αυτή την κίνηση άκρως πετυχημένη – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ APPLE!!

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles