14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η ζήτηση για το iPhone SE δεν ισοσταθμίζει την πτώση των πωλήσεων του iPhone 6s;

    iphone-se-6s

    Πηγές που έρχονται από την παραγωγική αλυσίδα της Apple και που παρουσιάζει σήμερα το όχι και τόσο έγκυρο DigitTimes κάνουν λόγο πως οι παραγγελίες σε Chip για το δεύτερο τρίμηνο έχουν σημειώσει πτώση και πως η ζήτηση για το iPhone SE δεν είναι τόσο μεγάλη έτσι ώστε να ισοσταθμιστεί η πτώση στην ζήτηση των iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

    “Οι παραγγελίες για το iPhone SE δεν είναι ικανές για να ισοσταθμίσουν την πτώση των παραγγελιών για τις iPhone 6S και 6S Plus συσκευές στο 2ο οικονομικό τρίμηνο. Οι εξαγωγές για το SE σε αυτό το 2ο τρίμηνο έχουν στοχοποιήση τις 4 -5 εκατομμύρια συσκευές σύμφωνα με πηγές στην παραγωγική αλυσίδα της Apple”

    H Apple όντος έχει τονίσει πως τα κέρδη της αυτό το οικονομικό τρίμηνο μπορεί να δούνε πτώση την πρώτη εδώ και 13 χρόνια με την εταιρεία να πιστεύει πως αυτή θα ανέλθει στο 11%.

    Βέβαια εδώ και πολλά χρόνια η Apple επίσης τονίζει πως σε πολλές περιπτώσεις οι πηγές από την παραγωγική της αλυσίδα δίνουν τελείως λάθος προβλέψεις σχετικά με την ζήτηση μιας και η εταιρεία έχει μια τεράστια τέτοια αλυσίδα με προμηθευτές πολλούς και από όλο τον κόσμο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles