20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Επίσημο: Αλλαγές στο μοντέλο χρέωσης των καταστημάτων του Σκρουτζ στις 16 Μαρτίου

    Η γνωστή πλατφόρμα του Σκρουτζ είναι σε διαδικασία αλλαγών και αναβαθμίσεων και μάλιστα στην βάση της.

    Έχουν γραφεί πολλά άρθρα πάνω στους ελέγχους που κάνει ή που δεν κάνει η πλατφόρμα στα καταστήματα που παρουσιάζει στους καταναλωτές μέχρι και φήμες για πώληση της πλατφόρμας σε τρίτους.

    Το σίγουρο πάντως είναι πως το μοντέλο χρέωσης των καταστημάτων και επίσημα αλλάζει από τις 16 Μαρτίου και έπειτα.

    Όπως θα διαβάσετε και στο παρακάτω κείμενο που το Σκρουτζ κοινοποίησε στα συνεργαζόμενα καταστήματα οι αλλαγές αυτές είναι πλέον προ των πυλών.

    Πιο αναλυτικά:

    Αγαπητοί συνεργάτες,

    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, το τιμολογιακό μοντέλο αλλάζει. Η χρέωση της υπηρεσίας γίνεται με προμήθεια επί των πωλήσεων που πραγματοποιούνται από επισκέπτες που μεταφέρθηκαν στο κατάστημα μέσω του Skroutz.

    Η μετάβαση στο νέο μοντέλο θα γίνει – υποχρεωτικά για το σύνολο των καταστημάτων που συμμετέχουν στις κατηγορίες – με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020. Με την εκπνοή του παραπάνω χρονικού διαστήματος, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα χρέωσης με click, ως εκ τούτου θα χρειαστεί να μας απαντήσετε γραπτώς ότι αποδέχεστε τη μετάβαση στο Cost Per Sale μοντέλο.

    Να τονίσουμε ότι στις κατηγορίες που δραστηριοποιείται το κατάστημά σας, το μοντέλο χρέωσης με Click δεν είναι πλέον διαθέσιμο, ενώ όλα τα νέα καταστήματα τα οποία εισάγονται στην πλατφόρμα, μπορούν να αξιοποιήσουν την υπηρεσία του Marketplace για την συμμετοχή τους στην πλατφόρμα.

    Η υπηρεσία εξακολουθεί να λειτουργεί με προπληρωμένο απόθεμα και διέπεται από την ακόλουθη διαδικασία: – Στο τέλος κάθε ημέρας υπολογίζεται και χρεώνεται το κόστος των προμηθειών για τις παραγγελίες που έχουν υποβληθεί στο κατάστημα. – Έχετε την δυνατότητα, εντός σαρανταπέντε (45) ημερών από τη μετάδοση κάθε παραγγελίας, να υποδείξετε παραγγελίες που δεν ολοκληρώθηκαν. Με την έγκριση από την πλευρά μας της σχετικής αιτιολογίας, θα προχωράμε στην πίστωση του ποσού προμήθειας που αντιστοιχεί σε αυτές τις παραγγελίες στο απόθεμα του καταστήματος.

    Σημειώστε πως οι χρεώσεις αφορούν στο σύνολο των πωλήσεων που καταγράφονται από χρήστες που μετέβησαν στο κατάστημα μέσω του Skroutz, είτε πρόκειται για άμεσες είτε για έμμεσες πωλήσεις.

    Στα ακόλουθα links θα βρείτε: – Τους όρους χρήσης της υπηρεσίας: https://merchants.skroutz.gr/merchants/terms/cps – Τον τιμοκατάλογο της υπηρεσίας: https://merchants.skroutz.gr/merchants/cps/commissions

    Για τη μετάβαση στο νέο μοντέλο είναι υποχρεωτική η ορθή λειτουργία του κώδικα Skroutz Analytics, μέσω του οποίου θα καταγράφεται το σύνολο των πωλήσεων που λαμβάνει το κατάστημα μέσω του Skroutz. Σε περίπτωση που δεν είναι ενεργή η υπηρεσία Skroutz Analytics για το κατάστημά σας, παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα στην ενσωμάτωση του κώδικα του Skroutz Analytics ώστε να προχωρήσουμε στους ελέγχους που απαιτούνται.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles