23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δείτε το πρώτο τρέιλερ για τον 5ο κύκλο του Black Mirror

    «Is this a bad time? You seem distracted». Και κάπως έτσι χιλιάδες ακόλουθοι του Black Mirror προετοιμάστηκαν μέσω αυτού του tweet για τον νέο κύκλο της πολυαγαπημένης σειράς.

    Το Netflix έδωσε χθες στη δημοσιότητα το trailer λοιπόν του 5ου κύκλου της σειράς αυτοτελών επεισοδίων του Τσάρλι Μπρούκερ που σχολιάζει εύστοχα την αμηχανία που προκύπτει από την άμεση σχέση ανθρώπου-τεχνολογίας, μέσω μικρών ιστοριών που συνήθως λαμβάνουν χώρα στο κοντινό μέλλον.

    Ο 5ος κύκλος είχε ουσιαστικά ως πρόλογο το «Bandersnatch», το επεισόδιο-πείραμα που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο με τον θεατή να κάνει επιλογές μέσα στο επεισόδιο καθορίζοντας την κατάληξή του. Τώρα, η σειρά επιστρέφει με μόλις όμως 3 επεισόδια….

    Η Μάιλι Σάιρους, ο Άντονι Μακί, ο Τόφερ Γκρέις και ο Άντριου Σκοτ είναι τα πιο γνωστά ονόματα ηθοποιών που θα δούμε στον κύκλο, με τις συνόψεις των ξεχωριστών ιστοριών να μην αποκαλύπτονται ακριβώς.

    Το Netflix θα ανεβάσει τα επεισόδια στην πλατφόρμά του στις 5 Ιουνίου.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles