22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Δείτε το νεότερο διαφημιστικό της “Behind the Mac” καμπάνιας με την ονομασία ‘test the impossible’

    Η Apple κοινοποίησε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube προσθέτοντας ένα νεότερο διαφημιστικό σποτ για την “Behind the Mac” καμπάνια της.

    Το νέο σποτ είναι διάρκειας 40 δευτερολέπτων και σκοπός τους είναι να δείξει πως οι μαθητές – φοιτητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή τους για να κάνουν περισσότερα πράγματα και εκτός τάξης.

    From podcasts to programming, photography to fashion design, college students around the world are doing more than ever outside the classroom. See how the next generation is pursuing their creative passions and testing the impossible behind the Mac.

    Δείτε το νέο αυτό διαφημιστικό παρακάτω με τίτλο “Test the Impossible”.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles