24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δείτε ένα νέο concept βίντεο που μπορεί να σας πείσει για ένα folding iPad

    Τα folding smartphones έχουν κάνει πλέον την εμφάνιση τους και έχουν τραβήξει τα βλέμματα της δημοσιότητας. Οι εύκαμπτες οθόνες όμως θα είναι εξίσου χρηστικές και σε ένα tablet. Ένα νέο concept βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα παρουσιάζει ένα folding iPad.

    To concept αυτό μας έρχεται από τον Dongjae “Krystofer” Kim, και παρουσιάζει ένα 12.8-ιντσών iPad που όταν αναδιπλωθεί φτάνει στις 17.7 ίντσες. Ο σχεδιασμός έχει την οθόνη προς τα έξω και όχι προς τα μέσα – κάτι που θα θύμιζε ένα laptop.

    H συσκευή αυτή λοιπόν με την ονομασία iPad U περιλαμβάνει επίσης και ένα σύστημα τριπλών φακών.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Πέρα από τα εμφανή πλεονεκτήματα μιας μεγαλύτερης οθόνης σε ένα iPad σε ενέργειες όπως αναπαραγωγή περιεχομένου βίντεο η πλοήγησης στο διαδίκτυο ένα folding iPad θα μπορούσε άνετα να χρησιμοποιηθεί και ως ένα laptop με την μια πλευρά του να λειτουργεί ως πληκτρολόγιο και trackpad.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles