20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Για κάποιους χρήστες η M1 iPad Pro mini-LED οθόνη δεν είναι τόσο καλή όσο περίμεναν | Τι είναι τα φαινόμενα Blooming που αναφέρουν

    Έχει περάσει μόλις μια εβδομάδα από την παρουσίαση των νέων M1 iPad Pro που στις 12.9 ίντσες έρχεται με την νέα Liquid Retina XDR οθόνη που είναι για πρώτη φορά τεχνολογίας mini-LED.

    H Apple έχει αναφέρει πως η mini-LED αυτή οθόνη έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μειώνει στο ελάχιστο τα λεγόμενα φαινόμενα Blooming. Πάρα κάτοχοι των νέων iPad Pro αναφέρουν πως τέτοια φαινόμενα είναι ορατά και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα και σε μεγάλο βαθμό.

    Το λεγόμενο Blooming συμβαίνει όταν μια συγκεκριμένη περιοχή στην οθόνη είναι φωτισμένη ενώ περιοχές γύρω της όχι δίνοντας έτσι μια πιο μεγάλη ένταση φωτεινότητας σε στοιχεία της οθόνης ενώ δεν γίνεται το ίδιο σε άλλα.

    Πολλοί σχολιάζουν ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο γράφεται στο Internet, ενώ υπάρχουν αρκετοί που εκτιμούν ότι η οθόνη του iPad Pro είναι σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με τον προκάτοχό του.

    Έχει ξεκινήσει λοιπόν μια μεγάλη συζήτηση αναφορικά με το θέμα, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, κάτι που κάνει τα όποια συμπεράσματα να είναι δύσκολο να εξαχθούν.

    Δείτε το φαινόμενο αυτό παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.