21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Διέρρευσαν φωτογραφίες των επερχόμενων Beats Studio Buds

    Την περασμένη εβδομάδα το 9to5Mac είχε βρει στον πηγαίο κώδικα της iOS 14.6 ενδείξεις πως η Apple δουλεύει πάνω σε νέα earbuds με το brand της Beats και την ονομασία Beats Studio Buds. Πλέον έχουμε και την διαρροή των πρώτων εικόνων για αυτά πριν την επίσημη ανακοίνωση τους.

    Σύμφωνα με το MySmartPrice, το site έλαβε πραγματικές εικόνες των ακουστικών αυτών. Από αυτές διακρίνουμε των in-ear σχεδιασμό τους που φέρνει στο μυαλό τα Samsung Galaxy Buds σε αντίθεση με αυτόν των AirPods ή Powerbeats.

    MySmartPrice could not independently verify the authenticity of these images. Although the design is quite similar to the previous leaks, the final product could have some design changes.

    Στις φωτογραφίες φαίνεται πως τους λείπουν τα tips. Αν η Apple ακολουθήσει την ίδια πολιτική με τα AirPods Pro τότε τα Beats Studio Buds θα έρθουν με τρία διαφορετικέ μεγέθη tips για καλύτερη εφαρμογή στο αυτί του χρήστη.

    Με βάση ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα τα Beats Studio Buds θα έχουν ενσωματωμένο κάποιο chip της Apple, όπως για παράδειγμα το H1, που θα τους δίνει την δυνατότητα να έχουν την Hey Siri λειτουργία. Επίσης μάλλον θα υποστηρίζουν και το χαρακτηριστικό της ακύρωσης θορύβου.

    Όπως και στην περίπτωση των AirPods έτσι και εδώ έχουμε μια έξυπνη θήκη φόρτισης που θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

    Ακόμη δεν γνωρίζει κάποιος πότε η Apple θα τα ανακοινώσει επίσημα αλλά το γεγονός πως υπάρχουν αναφορές για αυτά στον πηγαίο κώδικα της iOS 14.6 μάλλον αυτό θα γίνει σύντομα…

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.