20.2 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Βίντεο: Το iFixit παρουσιάζει τον εσωτερικό κόσμο του 2020 iPad Pro με το LiDAR Scanner

    Το δημοφιλές site iFixit επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο με ένα νέο βίντεο όπου και ανοίγει και μας παρουσιάζει τον εσωτερικό κόσμο του 2020 iPad Pro. Το βίντεο προσφέρει μια πρώτη ματιά στο πόσο κοντά είναι το νέο iPad Pro της Apple με το 2018 μοντέλο που αντικαθιστά στην αγορά.

    Φυσικά ειδική αναφορά γίνεται στο νέο LiDAR Scanner που έχει ενσωματώσει η Apple στο πλαίσιο πλέον των νέων αισθητήρων κάμερας του 2020 iPad Pro και μάλιστα η παρουσίαση του γίνεται με έναν όμορφο τρόπο.

    Στο κομμάτι τώρα το επισκευαστικό πέρα από την USB-C θύρα που παραμένει με ευκολία το εξάρτημα εκείνο που μπορεί να επιδιορθωθεί πιο εύκολα όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα είναι αυστηρά στερεωμένα και κολλημένα μεταξύ τους και έτσι χρειάζονται πολύ προσοχή. Για παράδειγμα για να γίνει αντικατάσταση της μπαταρίας κάποιος πρέπει να αφαιρέσει την logic board η οποία είναι κολλημένη. Η μπαταρία τώρα σε ότι αφορά το μέγεθος είναι η ίδια με το 2018 μοντέλο και έρχεται στις 36.59 Wh για το 12.9-ιντσών iPad Pro.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles