Αυτά μπορεί να είναι τα ονόματα των μελλοντικών OS X της Apple

0
237

screen-shot-2014-04-24-at-12-53-46-pm

Ακολουθώντας την παρουσίαση του OS X Mavericks η Apple πήρε την απόφαση να δίνει ονόματα πλέον στο λογισμικό της βασισμένα σε διάφορες περιοχές της California. Ήδη υπάρχουν πολλές εικασίες για την ονομασία του επερχόμενου OS X.

Σήμερα το γαλλικό site Consomac ανακάλυψε trademark αιτήσεις για περιοχές της California που φαίνεται να έχουν σχέση με την Apple. Έτσι έχουμε τα ονόματα Yosemite, Redwood, Mammoth, California, Big Sur, και Pacific με τις αιτήσεις να τις έχουν κάνει οι Yosemite Research LLC και Coast Research LLC. Αν και αυτό από μόνο του δεν σημαίνει πως η Apple κρύβεται από πίσω πάρα αυτά το site κατάφερε και βρήκε λεπτομέρειες τον αιτήσεων που αναγράφουν πως τα ονόματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λογισμικά συστήματα καθώς και ονόματα δικηγόρων με τα οποία η Apple είναι συνδεδεμένη.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως αυτά τα ονόματα πέρα από την ίδια την California έχουν εγγραφή για τον ίδιο σκοπό και για άλλες 30 χώρες παγκοσμίως.

To τωρινό OS X Mavericks πήρε το όνομα του από μια γνωστή περιοχή για surfing της California και ήταν το πρώτο λογισμικό που εμφανίστηκε με ένα νέο πλάνο ονομάτων.

Το επερχόμενο OS X 10.10 που αναμένεται να παρουσιαστεί τον Ιούνιο στο WWDC της Apple έχει μέχρι στιγμής την κωδική ονομασία Syrah.

Σχολιασμός στο φόρουμ