22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αποκλειστικό: Δείτε το κάλεσμα του Tim Cook για την ζωντανή κάλυψη του WWDC 2014 από το AppleWorldHellas

    Screen Shot 2014-05-25 at 1.39.30 PM

    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το AppleWorldHellas θα βρίσκεται πίσω από όλα τα Live Event της Apple παρέχοντας ζωντανή κάλυψη λεπτό προς λεπτό προς όλους εσάς.

    Για φέτος ξεκινάμε με το WWDC 2014 που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου. Η ομάδα μας θα καλύψει ζωντανά το Keynote της Apple μεταφέροντας όλα όσα θα ανακοινωθούν εκείνη την ημέρα.

    Όσοι έχετε παρακολουθήσει τις παλαιότερες μας καλύψεις ξέρετε τι να περιμένετε…. όσοι πάλι όχι να τονίσουμε πως μιας και πρόκειται για μια 2ωρη κάλυψη προσπαθούμε να την κάνουμε όσο πιο ευχάριστη γίνεται για όλους. Χιούμορ, κριτική αλλά και πλούσια δώρα είναι μερικά από τα συστατικά των ζωντανών μας καλύψεων.

    Φέτος και μιας και το WWDC 2014 είναι το 3ο WWDC που καλύπτουμε ζωντανά και το 8ο συνολικά event της Apple ο Tim Cook, CEO της εταιρείας μαγνητοσκόπησε το παρακάτω μήνυμα – κάλεσμα για όλους τους φίλους της Apple στην Ελλάδα.

    Δείτε το αποκλειστικό βίντεο με τον Tim Cook:

    Περισσότερες ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας μείνετε συντονισμένοι!!

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles